Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Ananasový moučník

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 25min , porce

980 kalorií, 0.0g cukrů, 14.0g tuků, 33.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Všechny ingredience na těsto postupně mixerem promixujeme.Ananas rozmixujeme i se šťávou a přidáme do směsi.Upečeme.
Uvaříme puding z 2dcl mléka a poloviny pudingu,osladíme 1 lžicí cukru(vychladíme). Vše smícháme a rozetřeme na těsto.Nakonec polijeme čokoládou.

RENČA

04. 01. 2010, Recept navštíven: 4558x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Ananasový moučník

Ananasový moučník

Všechny ingredience na těsto postupně mixerem promixujeme.Ananas rozmixujeme i se šťávou a přidáme do směsi...

Zobrazit všechny podobné recepty k Ananasový moučník Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý múčnik

04. 10. 2016, 19:04

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduchý recept, puding je lepší s ananásovou šťavou

16. 11. 2016, 21:00

Přidat komentář
Roxana
Lákavé, zkusím!

Roxana 05. 01. 2010, 16:06

Ajaja
I já bych si dala říci a zkusila bych puding místo s mlékem uvařit se šťávou z ananasového kompotu....

Ajaja 05. 01. 2010, 17:25

Ajaja
Tak jsem moučník vyzkoušela - akorát místo jedlé sody jsem dala lžíci rumu a krém jsem dala klasiku - máslový vylepšený vaječným koňakem a posypaný mletými mandlemi. A aby těsto neoschlo, každou kostku dezertu jsem obalila proužkem pergamenového papíru (papír na pečení).

Ajaja 28. 02. 2010, 18:31

Facebook komentáře