Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Andělská bábovka

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 10min
Nutriční hodnoty
2961 kalorií 16.0g cukrů 16.0g tuků 90.0g bílkovin

Příprava

Do bílků přidáme ztužovač šlehačky a ušleháme hustý sníh. Přidáme polovinu cukru a promícháme. V druhé míse ušleháme žloutky s druhou půlkou cukru, přidáme sůl a mandlovou příchuť. Pak přidávame střídavě mouku a vodu a pečlivě mícháme. Nakonec přidáme sníh z bílků. Pečeme ve velké vymazané a vysypané bábovkové formě.
Při podávání se jednotlivé plátky mažou pikantním džemem - dobrý je jahodový.
Tato bábovka je velmi netypická, ale lehoučká a velmi dobrá.


Přidat na Pinterest
vasinova1981

04. 05. 2010, Recept navštíven: 2679x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
moc dobrá bábovka , formu lze vysypat strouhaným kokosem
Přidané ingredience: kokos

05. 02. 2014, 13:49

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutná bábovka

02. 01. 2017, 19:36

Přidat komentář

Facebook komentáře