Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bagety z domácí pekárny

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 15min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 1h 40min , porce

1960 kalorií, 10.0g cukrů, 23.0g tuků, 63.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Suroviny v uvedeném pořadí vložíme do pekárny a zapneme program těsto.
Po vykynutí z těsta vypracujeme podlouhlé bagety, dáme je na plech s pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme semínky.
Vložíme je do trouby, vyhřáté na 200 °C a pečeme asi 20-25 minut dozlatova.

Bulb Tip k receptu

Na posypání můžeme také použít mák nebo slunečnicová semínka.

Angel 666

17. 11. 2009, Recept navštíven: 8324x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bagety z domácí pekárny

Bagety z domácí pekárny

Suroviny v uvedeném pořadí vložíme do pekárny a zapneme program těsto. Po vykynutí z těsta vypracujeme pod...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bagety z domácí pekárny Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
linkinkatka
no tak toto musim vyskušať vyzeraju dobre, len aby sa aj mne tak podarili

linkinkatka 17. 11. 2009, 19:25

Angel 666
Já myslím, že na nich není nic tak složitého :o). Určitě se povedou. Jen jsem ještě chtěla připsat, že někdy část normální hladké mouky vyměním za špaldovou.

Angel 666 17. 11. 2009, 21:39

veka
Super další recept s domácí pekárnou. Myslela jsem si, že ji budu mít jen na chleba, ale zjišťuji, že je to výborný pomocník do domácnosti.

veka 18. 11. 2009, 11:41

Angel 666
Veko, pekárnu využívám spíše než na pečení chleba na vymísení a vykynutí těsta. I chleba peču nejčastěji tak, že mi pekárna těsto zadělá a vykyne, já ho pak vyndám a udělám buď kulatý bochník, ten dám do dortové formy a upeču v troubě, nebo utvořím šišku a tu peču v takovém obdélníkovém pekáčku, všem doma totiž chutná víc chleba pečený v klasické troubě než upečený v pekárně. Ale všechna kynutá těsta si nechávám udělat, takže bez pekárny bych už nechtěla být :o).

Angel 666 18. 11. 2009, 19:35

labe
To instantní droždí - celý sáček? Není to moc?

labe 23. 12. 2009, 13:46

Angel 666
Používám instantní droždí, které váží 10 g . I na sáčku je psáno, že je určeno na 500 g mouky, zatím mi to tak vyhovuje, pečivo je tak akorát.

Angel 666 05. 01. 2010, 21:30

veka
Já též dávám celý sáček droždí

veka 06. 01. 2010, 07:22

Jaja
Pekla jsem a jsou dobré,doufám že budou chutnat i manželovi.

Jaja 08. 02. 2011, 16:26

Facebook komentáře