Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bezinková povidla

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

1020 kalorií, 36.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Rozvaříme si 1 kg bezinek na kaši, propasírujeme a přidáme cukr, nastrouhaný perník, rum, med a šťávu z citrónu. Vaříme dokud nejsou povidla hustá. Ještě teplé nalijeme do sklenic a zavaříme na 80°C po dobu 15 minut.

Kateřina Růžičková

30. 04. 2013, Recept navštíven: 1317x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bezinková povidla

Bezinková povidla

Rozvaříme si 1 kg bezinek na kaši, propasírujeme a přidáme cukr, nastrouhaný perník, rum, med a šťávu z cit...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bezinková povidla Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře