Biftek s játry
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
1120
kalorií
6.0g
cukrů
60.0g
tuků
139.0g
bílkovin
Příprava
Z masa nakrájíme silnější plátky a ze strany je nařízneme. Drůbeží játra podusíme, naplníme jimi otvor v bifteku, pak celé maso osolíme, opepříme, potřeme olejem a zabalíme do plátku šunky. Spíchneme párátkem nebo kovovou jehlou a dáme do chladu odležet. Na pánvi rozehřejeme olej, opečeme bifteky po obou stranách asi 3-4 minuty. Po upečení zakápneme kečupem a červeným vínem. Ozdobíme plátky rajčete.
Mall09. 11. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.