Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Biftek s játry

Biftek s játry

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
1120 kalorií 6.0g cukrů 60.0g tuků 139.0g bílkovin

Příprava

Z masa nakrájíme silnější plátky a ze strany je nařízneme. Drůbeží játra podusíme, naplníme jimi otvor v bifteku, pak celé maso osolíme, opepříme, potřeme olejem a zabalíme do plátku šunky. Spíchneme párátkem nebo kovovou jehlou a dáme do chladu odležet. Na pánvi rozehřejeme olej, opečeme bifteky po obou stranách asi 3-4 minuty. Po upečení zakápneme kečupem a červeným vínem. Ozdobíme plátky rajčete.


Mall

09. 11. 2009, Recept navštíven: 1572x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře