Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bramborové langoše

Obtížnost Čas přípravy
45min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1272 kalorií 6.0g cukrů 6.0g tuků 38.0g bílkovin

Příprava

Uvařené, vychladlé brambory nastrouháme, přidáme mouku, sůl a vzešlý kvásek ze zbylých surovin. Umícháme hladké těsto, které necháme chvíli nakynout. Na pomoučeném vále vyválíme placky o velikosti pánvičky a usmažíme na oleji. Hotové potíráme kečupem nebo tatarkou, potřeme česnekem, posypeme strouhaným sýrem. Kdo chce může použít i marmeládu a trošku pocukrovat moučkovým cukrem.

Bulb Tip k receptu

Mají odlišnou chuť od klasických langošů.


Přidat na Pinterest
tepito

18. 01. 2010, Recept navštíven: 4015x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tieto langoše su vynikajuce

28. 10. 2016, 21:00

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
aj tieto langoše zo zemiakov su vyborne

13. 11. 2016, 19:23

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
langoše trochu netradične, ale za vyskúšanie stoja

09. 12. 2016, 21:25

Přidat komentář
slunina
Tak to jsem měla vědět už dříve. Měla jsem s kolegyní dělat bramboráky a její dcera mám !!!uvařila!!! brambory. :-)

slunina 18. 01. 2010, 14:29

tepito
Hodná,chtěla pomoct.Už mi někdo říkal,že dělá bramboráky na půl vařený se syrovýma.Třeba to není tak vzláštní.

tepito 18. 01. 2010, 17:43

tepito
Přišel mi dotaz-jestli se do nich vsakuje hodně oleje-asi jako do normálních.Po osmažení je položím na savý ubrousek a přebytečný tuk se vsákne.

tepito 08. 02. 2010, 17:43

Thumb
Já dělám taky bramborové langose na oleji ale tolik oleje nedají jak normální langose

František Cibulka 18. 01. 2017, 09:47

Facebook komentáře