Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bramborové langoše

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 45min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 1h 5min , porce

1272 kalorií, 6.0g cukrů, 6.0g tuků, 38.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Uvařené, vychladlé brambory nastrouháme, přidáme mouku, sůl a vzešlý kvásek ze zbylých surovin. Umícháme hladké těsto, které necháme chvíli nakynout. Na pomoučeném vále vyválíme placky o velikosti pánvičky a usmažíme na oleji. Hotové potíráme kečupem nebo tatarkou, potřeme česnekem, posypeme strouhaným sýrem. Kdo chce může použít i marmeládu a trošku pocukrovat moučkovým cukrem.

Bulb Tip k receptu

Mají odlišnou chuť od klasických langošů.

tepito

18. 01. 2010, Recept navštíven: 3648x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Obyčejné bramborové knedlíky

Obyčejné bramborové knedlíky

Neoloupané brambory uvaříme. Necháme trochu vychladnout a nastrouháme na jemno. Smícháme se solí, vejci, mo...

Bramborové knedlíky ze syrových a vařených brambor

Bramborové knedlíky ze syrových a vařených brambor

Syrové brambory oloupeme, omyjeme a nstrouháme na jemném struhadle. Vodu z brambor mírně slijeme. Vařené a ...

Smažené bramborové knedlíčky do polévky

Smažené bramborové knedlíčky do polévky

Brambory oloupeme, omyjeme, uvaříme a nastrouháme na jemném struhadle. 30 g másla utřeme se žloutkem, přidá...

Bramborové hranolky

Bramborové hranolky

Brambory omyjeme, oškrábeme a nakrájíme na hranolky (středně silné proužky). Nakrájené hranolky opláchneme ...

Bramborové krokety

Bramborové krokety

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody a v...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bramborové langoše Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tieto langoše su vynikajuce

28. 10. 2016, 21:00

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
aj tieto langoše zo zemiakov su vyborne

13. 11. 2016, 19:23

Přidat komentář
slunina
Tak to jsem měla vědět už dříve. Měla jsem s kolegyní dělat bramboráky a její dcera mám !!!uvařila!!! brambory. :-)

slunina 18. 01. 2010, 14:29

tepito
Hodná,chtěla pomoct.Už mi někdo říkal,že dělá bramboráky na půl vařený se syrovýma.Třeba to není tak vzláštní.

tepito 18. 01. 2010, 17:43

tepito
Přišel mi dotaz-jestli se do nich vsakuje hodně oleje-asi jako do normálních.Po osmažení je položím na savý ubrousek a přebytečný tuk se vsákne.

tepito 08. 02. 2010, 17:43

Facebook komentáře