Bramborové noky se špenátem a slaninou
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
35min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
1668
kalorií
8.0g
cukrů
107.0g
tuků
33.0g
bílkovin
Příprava
Noky uvaříme podle návodu.V hluboké pánvi opečeme na oleji cibulku,aby zesklovatěla,přidáme plísnový sýr a zakysanou smetanu a při střední teplotě necháme rozpustit.Přidáme špenát a prohřejeme jej.Slaninu opražíme na jiné pánvi nasucho dozlatova.Lžíci slaniny dáme stranou a ostatní přidáme do směsi sýrů a špenátu.Nakonec vmícháme i scezené a okapané noky,rozdělíme do talířků a posypeme zbytkem slaniny.
jirina196704. 01. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.