Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Brambory na kyselo

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 40min
Nutriční hodnoty
624 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 17.0g bílkovin

Příprava

Brambory oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Nasypeme je do tlakového hrnce, přidáme vodu, sůl, bobkový list a nové koření. Hrnec uzavřeme a vaříme 15 minut. Z brambor vyndáme koření a poté je rozmačkáme i s vodou. Ve smetaně rozmícháme mouku a brambory zahustíme. Provaříme, dosolíme a odstavíme. Odstavené brambory dochutíme octem.

Brambory na kyselo podáváme s opečenou anglickou slaninou, uzeninou, nebo volským okem.


Přidat na Pinterest
JanaB

18. 07. 2012, Recept navštíven: 4049x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept a jednoduchý

17. 03. 2016, 12:08

Přidat komentář
Thumb
tohle znám je to mnamka ale ja ty brambory nemačkám ja je nechám na kostičky je to mnamka a podávam s vajičkem

maja 13. 11. 2012, 11:48

JanaB
Brambory mám také ráda. Chutnají mi i jenom posypané smaženou cibulkou.

JanaB 13. 11. 2012, 17:32

Facebook komentáře