Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Brambory nakyselo

Brambory  nakyselo
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 0min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 45min , porce

1140 kalorií, 1.0g cukrů, 1.0g tuků, 21.0g bílkovin

Příprava

V šupke uvarené zemiaky olúpeme a po vychladnutí pokrájame na kocky. Z masti a múky pripravíme ružovú zápražku, pridáme posekanú cibuľu a opražíme. Zalejeme vodou a mliekom, pridáme mleté korenie, majorán, bobkový list, soľ a trochu povaríme. Do omáčky pridáme zemiaky a povaríme, pridáme ocot. Obyčajne podávame s volskými okami alebo so sekanou.

Bulb Tip k receptu

Zemiaky nakyslo je jednoduché, ale chutné jedlo.

Jozef

08. 07. 2010, Recept navštíven: 1494x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Brambory  nakyselo

Brambory nakyselo

V šupke uvarené zemiaky olúpeme a po vychladnutí pokrájame na kocky. Z masti a múky pripravíme ružovú zápra...

Zobrazit všechny podobné recepty k Brambory nakyselo Link-arrow
Thumb

Domácí česnekový chléb

Máslo, česnek, sůl, oregano, tymián důkladně rozšleháme. Veky nakrájíme na plátky, které z obou stran potře...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře