Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Brokolice na tymiánu

Brokolice na tymiánu

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
320 kalorií 10.0g cukrů 19.0g tuků 21.0g bílkovin

Příprava

Brokolici dáme povařit do mírně osolené vroucí vody. Vaříme doměkka. Měkkou brokolici scedíme, necháme vychladnout. V hrnci si rozpálíme olej, orestujeme na něm nadrobno nasekanou cibuli, na plátky nakrájený česnek, přidáme tymián, vychlazenou brokolici, osolíme, promícháme a lehce povaříme.


Beruska64

26. 12. 2009, Recept navštíven: 1655x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Angel 666
Proč musí být ta brokolice vychlazená, když se znova povaří?

Angel 666 26. 12. 2009, 16:36

Beruska64
Můžete klidně pokračovat, i když je brokolice teplá.

Beruska64 29. 12. 2009, 20:19

Facebook komentáře