Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Brokolice na tymiánu

Brokolice na tymiánu
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

320 kalorií, 10.0g cukrů, 19.0g tuků, 21.0g bílkovin

Příprava

Brokolici dáme povařit do mírně osolené vroucí vody. Vaříme doměkka. Měkkou brokolici scedíme, necháme vychladnout. V hrnci si rozpálíme olej, orestujeme na něm nadrobno nasekanou cibuli, na plátky nakrájený česnek, přidáme tymián, vychlazenou brokolici, osolíme, promícháme a lehce povaříme.

Beruska64

26. 12. 2009, Recept navštíven: 1548x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Brokolice na tymiánu

Brokolice na tymiánu

Brokolici dáme povařit do mírně osolené vroucí vody. Vaříme doměkka. Měkkou brokolici scedíme, necháme vych...

Zobrazit všechny podobné recepty k Brokolice na tymiánu Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Angel 666
Proč musí být ta brokolice vychlazená, když se znova povaří?

Angel 666 26. 12. 2009, 16:36

Beruska64
Můžete klidně pokračovat, i když je brokolice teplá.

Beruska64 29. 12. 2009, 20:19

Facebook komentáře