Broskvová omáčka

Broskvová omáčka

Obtížnost

Čas přípravy

5min
Čas vaření
15min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

420 kalorií
0.0g cukrů
28.0g tuků
25.0g bílkovin


Příprava

Na oleji dozlatova osmažíme nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájené broskve a smažíme asi 1 minutu. Přidáme mléko, jogurt, kari koření a sůl dle chuti. Vše důkladně promícháme a přivedeme k varu. Vaříme 10 minut na mírném plameni, dokud omáčka nezhoustne.

přidejte na:
Milena

03. 06. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Svetlana
dobrá omáčka

12. 10. 2016, 19:26

katka16031
lepšia je z čerstvých broskýň

21. 06. 2018, 20:13

Přidat komentář
dobry den,muzu pouzit broskve z konzervy?

velke pero 18. 02. 2012, 20:21

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.