Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bryndzová pomazánka s ředkvičkou a vajíčky

Bryndzová pomazánka s ředkvičkou a vajíčky

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 15min
Nutriční hodnoty
855 kalorií 0.0g cukrů 75.0g tuků 66.0g bílkovin

Příprava

Do nádoby na prípravu nátierky dáme vidličkou rozotretú bryndzu, umyté a na hrubom strúhadle nastrúhané reďkovky, maslo, jogurt, postrúhané uvarené vajcia a podľa chuti soľ. Všetko dobre premiešame na hladkú nátierku. Nátierku natierame na chlieb, pečivo alebo sendvič. Pred podávaním posypeme nasekanou pažítkou.


moto_cross

18. 06. 2010, Recept navštíven: 1914x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
bryndzovu pomazánku mame velmi radi

15. 06. 2017, 21:30

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá pomazánka,davam roznu zeleninu

04. 07. 2017, 21:36

Přidat komentář

Facebook komentáře