Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bryndzové pagáčky

Bryndzové pagáčky
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 30min , porce

4088 kalorií, 0.0g cukrů, 255.0g tuků, 100.0g bílkovin

Příprava

Kvások nechajme dobre vykysnúť. Nasekanú Héru rozmiesime s múkou, bryndzou, škvarkami, pridáme kvások, žĺtky, smotanu, rascu a nakoniec soľ. Dobré vymiesime a asi 60 minút necháme na teplom mieste kysnuť. Na pomúčenej doske vyvaľkáme na hrúbku 2 cm a vykrajujeme pagáčiky, ktoré položíme na plech a potrieme rozšľahaným vajcom. Nakoniec pagáčiky posýpeme rascou a ešte asi 15 minút ich necháme dokysnúť. Pečieme ich v mierne vyhriatej rúre asi 25-30 minút.

Bulb Tip k receptu

Ochladnuté pagáčiky môžeme potrieť kyslou smotanou a na jemno pokrájaným kôprom.

Jozef

28. 01. 2011, Recept navštíven: 1890x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bryndzové paličky

Bryndzové paličky

Na dosku preosejeme múku s kypriacim práškom, pridáme uvarené a prelisované zemiaky, rozsekáme tuk, pridáme...

Bryndzové pagáčky

Bryndzové pagáčky

Kvások nechajme dobre vykysnúť. Nasekanú Héru rozmiesime s múkou, bryndzou, škvarkami, pridáme kvások, žĺtk...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bryndzové pagáčky Link-arrow
Thumb

Smetanový dip s žampiony

Na oleji dozlatova osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme prolisovaný česnek, kmín, očištěné a nadrob...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře