Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bublanina s broskvemi

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
1488 kalorií 4.0g cukrů 4.0g tuků 22.0g bílkovin

Příprava

Nejdříve si rozklepneme vajíčka a oddělíme žloutky od bílků. Poté do mísy s bílky přidáme špetku soli a začneme šlehat, postupně přidáme polovinu cukru. Pak do druhé mísy v které máme žloutky - přidáme do nich druhou polovinu cukru, vlažnou vodu, rum a šleháme, postupně přidáváme sníh a mouku do které jsme předtím vmíchali kávovou lžičku kypřícího prášku do pečiva. Hotové těsto vlijeme na plech (na pečící papír) a poklademe broskvemi, které jsme nakrájeli na menší kousky. Pečeme v předem vyhřáté troubě cca 20 minut na 200°C - podle toho jak vám peče trouba. (Kdo nemůže nebo nechce sladit cukrem použije místo cukru lístky Stévie rebaudiany).

Bulb Tip k receptu

Můžete dozdobit čokoládou nebo ovocem.


Přidat na Pinterest
maruskaji

04. 03. 2013, Recept navštíven: 3368x


Přidat recenzi
Hloušková
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělala jsem vějířky a hotový moučník polila čokoládovou polevou.
Přidané ingredience: Broskve

23. 03. 2013, 15:26

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný koláč

09. 02. 2016, 10:20

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá ovocná bublanina

06. 03. 2016, 19:12

Přidat komentář

Facebook komentáře