Bublanina s černým rybízem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
40min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

2761 kalorií
0.0g cukrů
171.0g tuků
49.0g bílkovin


Příprava

Mouku smícháme s cukrem a práškem do pečiva, přidáme vejce, olej, mléko a vyšleháme těsto. Plech s vyšším okrajem vyložíme pečícím papírem a rozetřeme těsto. Omytý černý rybíz obalíme v moučkovém cukru a nasypeme na těsto. Pečeme ve vyhřáté troubě při 180°C asi 40 minut. Hotovou bublaninu můžeme pocukrovat.

Tip k receptu

Do těsta přidáme hrst mletých ořechů.

přidejte na:
Hloušková

26. 07. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Bublanina je skvělá jen je třeba rybíz opravdu obalit v cukru, aby nebyl moc kyselý.
Lucie 28. 09. 2012, 22:11
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Dělávám podobně. Dobrý recept.
Přidané ingredience: Míchám černý rybíz s červeným i bílým
maruskaji 16. 02. 2013, 22:09
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborný recept, možno použit aj ine ovocie
majka 01. 04. 2016, 17:16
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
bublanina vyskúšaná, dobrá
hanka 25. 01. 2018, 22:12