Bublanina s černým rybízem

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
40min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

2761 kalorií
0.0g cukrů
171.0g tuků
49.0g bílkovin


Příprava

Mouku smícháme s cukrem a práškem do pečiva, přidáme vejce, olej, mléko a vyšleháme těsto. Plech s vyšším okrajem vyložíme pečícím papírem a rozetřeme těsto. Omytý černý rybíz obalíme v moučkovém cukru a nasypeme na těsto. Pečeme ve vyhřáté troubě při 180°C asi 40 minut. Hotovou bublaninu můžeme pocukrovat.

Tip k receptu

Do těsta přidáme hrst mletých ořechů.

přidejte na:
Chybí obrázek

26. 07. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Bublanina je skvělá jen je třeba rybíz opravdu obalit v cukru, aby nebyl moc kyselý.

28. 09. 2012, 20:11

maruskaji
Dělávám podobně. Dobrý recept.
Přidané ingredience: Míchám černý rybíz s červeným i bílým

16. 02. 2013, 21:09

Chybí obrázek
vyborný recept, možno použit aj ine ovocie

01. 04. 2016, 15:16

Chybí obrázek
bublanina vyskúšaná, dobrá

25. 01. 2018, 21:12

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.