Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bublanina s černým rybízem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 55min
Nutriční hodnoty
2761 kalorií 0.0g cukrů 171.0g tuků 49.0g bílkovin

Příprava

Mouku smícháme s cukrem a práškem do pečiva, přidáme vejce, olej, mléko a vyšleháme těsto. Plech s vyšším okrajem vyložíme pečícím papírem a rozetřeme těsto. Omytý černý rybíz obalíme v moučkovém cukru a nasypeme na těsto. Pečeme ve vyhřáté troubě při 180°C asi 40 minut. Hotovou bublaninu můžeme pocukrovat.

Bulb Tip k receptu

Do těsta přidáme hrst mletých ořechů.


Přidat na Pinterest
Hloušková

26. 07. 2012, Recept navštíven: 5863x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Bublanina je skvělá jen je třeba rybíz opravdu obalit v cukru, aby nebyl moc kyselý.

28. 09. 2012, 20:11

maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám podobně. Dobrý recept.
Přidané ingredience: Míchám černý rybíz s červeným i bílým

16. 02. 2013, 21:09

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept, možno použit aj ine ovocie

01. 04. 2016, 15:16

Přidat komentář

Facebook komentáře