Buchta s čokoládou s polevou z Tangu
Obtížnost
Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
2032
kalorií
1.0g
cukrů
36.0g
tuků
67.0g
bílkovin
Příprava
Vejce, cukr a máslo vyšleháme a přidáme polohrubou mouku s kypřicím práškem, dle potřeby přidáme mléko a 2/3 těsta vylijeme na plech. Rozpustíme čokoládu s kouskem másla, přimícháme do zbylého těsta a lžící pohážeme na světlé těsto, různě upravíme a dáme péci.
Instatní nápoj Tango - Lesní směs smícháme v 1/2 l vody, přidáme pudink (vanilkový, malinový, jahohový...)uvaříme a polevu nalijeme na upečenou buchtu.
Roxana08. 12. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.