Celerová polévka s hlívou a mrkví

Obtížnost

Čas přípravy

0min
Čas vaření
30min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

264 kalorií
0.0g cukrů
12.0g tuků
9.0g bílkovin


Příprava

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku. Zalijeme studenou vodou, rozmícháme, uvedeme do varu a vaříme 10 minut. Mezitím si nakrájíme celer a hlívu na menší kousky, přidáme do základu a vaříme asi 15 minut. Nakonec přidáme hrubě nastrouhanou mrkev a bujón, krátce povaříme a odstavíme. Na talířích jednotlivé porce sypeme drobně nakrájenými lístky z celeru.

přidejte na:
JanaB

28. 08. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
planeta
bujón bych nahradila vepřovým nebo hovězím vývarem
Přidané ingredience: vývar

23. 01. 2014, 07:33

heladon
Polévka je jistě dobrá, ale u nás by ji nikdo nejedl

20. 12. 2014, 08:56

majka
s vývarom je lepsia

10. 10. 2015, 19:31

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.