Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Celerová polévka s hlívou a mrkví

Obtížnost Čas přípravy
0min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 30min
Nutriční hodnoty
264 kalorií 0.0g cukrů 12.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku. Zalijeme studenou vodou, rozmícháme, uvedeme do varu a vaříme 10 minut. Mezitím si nakrájíme celer a hlívu na menší kousky, přidáme do základu a vaříme asi 15 minut. Nakonec přidáme hrubě nastrouhanou mrkev a bujón, krátce povaříme a odstavíme. Na talířích jednotlivé porce sypeme drobně nakrájenými lístky z celeru.


Přidat na Pinterest
JanaB

28. 08. 2013, Recept navštíven: 1858x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
bujón bych nahradila vepřovým nebo hovězím vývarem
Přidané ingredience: vývar

23. 01. 2014, 07:33

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Polévka je jistě dobrá, ale u nás by ji nikdo nejedl

20. 12. 2014, 08:56

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s vývarom je lepsia

10. 10. 2015, 19:31

Přidat komentář

Facebook komentáře