Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Celerové placičky

Celerové placičky
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 0min , porce

468 kalorií, 4.0g cukrů, 24.0g tuků, 14.0g bílkovin

Příprava

Omytý, oloupaný celer uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Cibuli omyjeme, oloupeme, nakrájíme na jemno a osmažíme na másle. Přidáme jemně nasekaný celer, prolisovaný česnek, strouhanku namočenou v mléce, ochutíme solí, pepřem a dobře promícháme. Lžící do rozpáleného oleje tvoříme z těsta placičky a po obou stranách je dozlatova osmažíme.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s vařenými brambory, tatarskou omáčkou nebo zeleninovým salátem.

planeta

10. 02. 2014, Recept navštíven: 1346x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Celerové placky

Celerové placky

Celer očistíme a povaříme do poloměkka. Poté ho nastrouháme do mísy, přidáme rozkvedlaná vejce, nakrájenou ...

Celerové placičky

Celerové placičky

Omytý, oloupaný celer uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Cibuli omyjeme, oloupeme, nakrájíme na jemno a o...

Zobrazit všechny podobné recepty k Celerové placičky Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Právě jsem koupila celer, tak to vyzkouším.

18. 11. 2014, 09:51

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobré placky

22. 11. 2015, 15:29

Přidat komentář

Facebook komentáře