Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Celozrnný perník

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 45min , porce

2488 kalorií, 37.0g cukrů, 64.0g tuků, 45.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Mléko lehce ohřejeme a rozpustíme v něm med i sirup z Agáve s máslem. Ve větší míse si smícháme obě mouky, kypřící prášek do perníku. Přidáme teplé mléko a vejce a jemně metličkou zamícháme. Mícháme důkladně, aby se nám všechny ingredience krásně spojili. Poté nalijeme na plech, který jsme lehounce vytřeli olivovým olejem, nebo taky vyložili pečícím papírem. Pečeme na 160°C asi 30 minut.

Bulb Tip k receptu

Ve vodní páře rozmícháme 4 kostičky 70% čokolády a dort zlehka postříkáme. Není to nutné. Jedna porce (1 kostka) obsahuje 1067kJ.

Sonia005

24. 08. 2012, Recept navštíven: 1913x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Celozrnný perník

Celozrnný perník

Mléko lehce ohřejeme a rozpustíme v něm med i sirup z Agáve s máslem. Ve větší míse si smícháme obě mouky, ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Celozrnný perník Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuci perník a hlavne zdravý

14. 03. 2016, 11:42

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný perník

03. 05. 2016, 19:41

Přidat komentář

Facebook komentáře