Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Červená česnečka

Červená česnečka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
474 kalorií 19.0g cukrů 31.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Svaříme vodu s masoxem, případně použijeme vývar z masa nebo kostí. Do pánvičky dáme olej a rozehřejeme ho. Česnek nakrájíme na tenké plátky a necháme v oleji za častého míchání zrůžovět (hlídáme, aby se nepřepálil). Když začne růžovět, přendáme ho do vařícího vývaru, přidáme kečup (rajčatový protlak), pepř, ochutnáme a mírně dosolíme. Polévku povaříme 10 minut a zavaříme do ní v jiném hrnci uvařené těstoviny (vlasové i jiné nudle). Posypat můžeme nadrobno nasekanou pažitkou nebo petrželkou.


Jiřulka

02. 03. 2010, Recept navštíven: 1448x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná lahodná polievka

11. 11. 2016, 21:30

Přidat komentář

Facebook komentáře