Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Červená česnečka

Červená česnečka
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 30min , porce

474 kalorií, 19.0g cukrů, 31.0g tuků, 8.0g bílkovin

Příprava

Svaříme vodu s masoxem, případně použijeme vývar z masa nebo kostí. Do pánvičky dáme olej a rozehřejeme ho. Česnek nakrájíme na tenké plátky a necháme v oleji za častého míchání zrůžovět (hlídáme, aby se nepřepálil). Když začne růžovět, přendáme ho do vařícího vývaru, přidáme kečup (rajčatový protlak), pepř, ochutnáme a mírně dosolíme. Polévku povaříme 10 minut a zavaříme do ní v jiném hrnci uvařené těstoviny (vlasové i jiné nudle). Posypat můžeme nadrobno nasekanou pažitkou nebo petrželkou.

Jiřulka

02. 03. 2010, Recept navštíven: 1369x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Červená česnečka

Červená česnečka

Svaříme vodu s masoxem, případně použijeme vývar z masa nebo kostí. Do pánvičky dáme olej a rozehřejeme ho....

Zobrazit všechny podobné recepty k Červená česnečka Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná lahodná polievka

11. 11. 2016, 21:30

Přidat komentář

Facebook komentáře