Červená česnečka
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
474
kalorií
19.0g
cukrů
31.0g
tuků
8.0g
bílkovin
Příprava
Svaříme vodu s masoxem, případně použijeme vývar z masa nebo kostí. Do pánvičky dáme olej a rozehřejeme ho. Česnek nakrájíme na tenké plátky a necháme v oleji za častého míchání zrůžovět (hlídáme, aby se nepřepálil). Když začne růžovět, přendáme ho do vařícího vývaru, přidáme kečup (rajčatový protlak), pepř, ochutnáme a mírně dosolíme. Polévku povaříme 10 minut a zavaříme do ní v jiném hrnci uvařené těstoviny (vlasové i jiné nudle). Posypat můžeme nadrobno nasekanou pažitkou nebo petrželkou.
Jiřulka02. 03. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.