Česká lepenice

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

504 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
17.0g bílkovin


Příprava

Brambory nakrájíme na kostky a uvaříme doměkka ve slané vodě. Zelí krátce povaříme v osolené vodě, propláchneme a přisypeme ke slitým bramborám. Zpracujeme šťouchadlem a na závěr do lepenice zamícháme osmahnutou cibulku.

přidejte na:
Chybějící obrázek
Jana Langrová

18. 05. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobre to je ale ziadalo by sa maso

palino 02. 11. 2016, 20:34

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšané, dobré

hanka 28. 03. 2017, 19:57

Přidat komentář
Chybějící obrázek
To je celý recept? Nepřidává se k tomu ještě nějaké maso nebo tak? Připada mi to takové nedotažené.

Robin Bortlík 18. 05. 2010, 14:49

Chybějící obrázek
Lepenice se dělá takhle, bez masa, ale posílám fotku, jak ji má nejradši můj manžel- pěkně s domácí jitrničkou! :o)))

Angel 666 18. 05. 2010, 15:20

Chybějící obrázek
Jo tak tohle je jina. To bych se do toho okamzite zakousl.

Robin Bortlík 18. 05. 2010, 15:22

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.