Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Česká lepenice

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
504 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 17.0g bílkovin

Příprava

Brambory nakrájíme na kostky a uvaříme doměkka ve slané vodě. Zelí krátce povaříme v osolené vodě, propláchneme a přisypeme ke slitým bramborám. Zpracujeme šťouchadlem a na závěr do lepenice zamícháme osmahnutou cibulku.


Přidat na Pinterest
Jana Langrová

18. 05. 2010, Recept navštíven: 3094x

Podobné recepty


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre to je ale ziadalo by sa maso

02. 11. 2016, 20:34

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané, dobré

28. 03. 2017, 19:57

Přidat komentář
Robin Bortlík
To je celý recept? Nepřidává se k tomu ještě nějaké maso nebo tak? Připada mi to takové nedotažené.

Robin Bortlík 18. 05. 2010, 14:49

Angel 666
Lepenice se dělá takhle, bez masa, ale posílám fotku, jak ji má nejradši můj manžel- pěkně s domácí jitrničkou! :o)))

Angel 666 18. 05. 2010, 15:20

Robin Bortlík
Jo tak tohle je jina. To bych se do toho okamzite zakousl.

Robin Bortlík 18. 05. 2010, 15:22

Facebook komentáře