Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Česká lepenice

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 45min , porce

504 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 17.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Brambory nakrájíme na kostky a uvaříme doměkka ve slané vodě. Zelí krátce povaříme v osolené vodě, propláchneme a přisypeme ke slitým bramborám. Zpracujeme šťouchadlem a na závěr do lepenice zamícháme osmahnutou cibulku.

Jana Langrová

18. 05. 2010, Recept navštíven: 2942x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jihočeská lepenice

Jihočeská lepenice

Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě s kmínem. Na lžíci sádla osmahneme část nadrobno nasekané cibule...

Česká lepenice

Česká lepenice

Brambory nakrájíme na kostky a uvaříme doměkka ve slané vodě. Zelí krátce povaříme v osolené vodě, proplách...

Zobrazit všechny podobné recepty k Česká lepenice Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre to je ale ziadalo by sa maso

02. 11. 2016, 20:34

Přidat komentář
Robin Bortlík
To je celý recept? Nepřidává se k tomu ještě nějaké maso nebo tak? Připada mi to takové nedotažené.

Robin Bortlík 18. 05. 2010, 14:49

Angel 666
Lepenice se dělá takhle, bez masa, ale posílám fotku, jak ji má nejradši můj manžel- pěkně s domácí jitrničkou! :o)))

Angel 666 18. 05. 2010, 15:20

Robin Bortlík
Jo tak tohle je jina. To bych se do toho okamzite zakousl.

Robin Bortlík 18. 05. 2010, 15:22

Facebook komentáře