Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

České rohlíky z domácí pekárny

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 50min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 1h 5min , porce

1992 kalorií, 0.0g cukrů, 35.0g tuků, 45.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Všechny ingredience dáme do pekárny v předepsaném pořadí. Zapneme program na přípravu kynutého těsta. Po vykynutí dáme na vál a rozdělíme těsto na 12 dílů. Každý díl rozválíme na oválky a stáčíme do tvaru rohlíků. Připravené rohlíky dáváme na plech, kde máme pečící papír a necháme ještě 30 - 40 minut kynout. Potřeme vodou. Pečeme cca 10 - 15 minut při 200°C.

labe

06. 09. 2009, Recept navštíven: 5780x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
České rohlíky z domácí pekárny

České rohlíky z domácí pekárny

Všechny ingredience dáme do pekárny v předepsaném pořadí. Zapneme program na přípravu kynutého těsta. Po vy...

Zobrazit všechny podobné recepty k České rohlíky z domácí pekárny Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Hanca333
Toto je super recept!

Hanca333 15. 02. 2010, 15:46

Facebook komentáře