Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Česnekové těsto na pizzu

Obtížnost Čas přípravy
1h 5min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 1h 30min
Nutriční hodnoty
1864 kalorií 21.0g cukrů 14.0g tuků 61.0g bílkovin

Příprava

Z vlažného mléka, cukru, droždí a dvou lžic mouky vypracujeme hladkou směs. Necháme 10 minut odstát.
Poté přidáme ostatní ingredience a necháme kynout 45 minut na teplém místě (já si pro tyto účely předehřeju troubu na 40 °C a nechám těsto v ní).
Poté těsto vypracujeme na válu s hladkou moukou a rozválíme.
Necháme 10 minut kynout na plechu a poté dozdobíme podle toho, jakou pizzu chceme.
Pečeme asi 25 minut na 200 °C.

Bulb Tip k receptu

Místo jednoho hrnku mouky můžeme dát celozrnnou mouku.


Přidat na Pinterest
sonizna

10. 11. 2015, Recept navštíven: 726x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre cesto

10. 11. 2015, 11:26

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre cestičko

13. 11. 2015, 19:54

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskušam toto cestíčko

16. 11. 2015, 10:55

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskšala som, je to dobrý recept

14. 02. 2016, 10:14

Přidat komentář

Facebook komentáře