Česnekové těsto na pizzu
Obtížnost
Čas přípravy
1h 5min
Čas vaření
25min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
1864
kalorií
21.0g
cukrů
14.0g
tuků
61.0g
bílkovin
Příprava
Z vlažného mléka, cukru, droždí a dvou lžic mouky vypracujeme hladkou směs. Necháme 10 minut odstát.
Poté přidáme ostatní ingredience a necháme kynout 45 minut na teplém místě (já si pro tyto účely předehřeju troubu na 40 °C a nechám těsto v ní).
Poté těsto vypracujeme na válu s hladkou moukou a rozválíme.
Necháme 10 minut kynout na plechu a poté dozdobíme podle toho, jakou pizzu chceme.
Pečeme asi 25 minut na 200 °C.
Tip k receptu
Místo jednoho hrnku mouky můžeme dát celozrnnou mouku.
sonizna10. 11. 2015
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.