Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Chatařský švestkový koláč

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 45min , porce

3144 kalorií, 100.0g cukrů, 4.0g tuků, 53.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Z mouky, cukru a tuku v míse promneme drobenku, z hotové směsi si dáme stranou 1 hrnek a do zbytku přidáme prášek do pečiva, promícháme a přidáme mléko s vejcem. Dobře zpracujeme na hladké těsto a nalijeme do formy, vymazané tukem a vysypané moukou. Těsto poklademe omytými, rozpůlenými švestkami a vše zasypeme odloženou drobenkou. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200°C asi 20-25 minut dozlatova.

Angel 666

15. 10. 2009, Recept navštíven: 3161x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Chatařský švestkový koláč

Chatařský švestkový koláč

Z mouky, cukru a tuku v míse promneme drobenku, z hotové směsi si dáme stranou 1 hrnek a do zbytku přidáme ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Chatařský švestkový koláč Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskušaný kolačik a je velmi dobrý

26. 08. 2016, 19:44

Přidat komentář
Angel 666
Do receptu jsem psala, že 1 hrnek = 250 ml, bohužel to nebylo otištěno, tak jen upřesňuji.

Angel 666 18. 10. 2009, 14:12

Facebook komentáře