Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Chlazený avokádový zákusek

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5h 10min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 5h 30min , porce

3704 kalorií, 50.0g cukrů, 330.0g tuků, 26.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Avokádo oloupeme, vyjmeme pecku, nakrájíme na kousky a rozmixujeme. Avokádové pyré propasírujeme přes síto do mléka. Přidáme vanilkový cukr, přivedeme k varu a vaříme 10 minut. Poté přidáme cukr, 200 g másla a vaříme, dokud se máslo zcela nerozpustí. Směs vlijeme do formy a vložíme na 5 hodin do ledničky, aby ztuhla. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládovou polevu a 30 g másla. Vše důkladně promícháme, aby se čokoládová směs spojila. Ztuhnutý zákusek vyjmeme a polijeme čokoládovou hmotou. Nakonec posypeme oloupanými a nasekanými pistáciemi.

Milena

20. 07. 2009, Recept navštíven: 3904x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Chlazený avokádový zákusek

Chlazený avokádový zákusek

Avokádo oloupeme, vyjmeme pecku, nakrájíme na kousky a rozmixujeme. Avokádové pyré propasírujeme přes síto ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Chlazený avokádový zákusek Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zákusok je perfektný

16. 09. 2016, 11:53

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný zákusok s chuťou avokáda

06. 12. 2016, 20:54

Přidat komentář

Facebook komentáře