Chlebíček mandlový
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
55min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
1676
kalorií
9.0g
cukrů
83.0g
tuků
47.0g
bílkovin
Příprava
Z bílků a cukru ušleháme sníh, opatrně vmícháme mouku a mandle, těsto nalijeme na papírem vyložený srnčí hřbet a pečeme při 170 st. cca 25 minut. Upečený hřbet sundáme z papíru (lepí se) a necháme téměř vychladnout. Vlažný hřbet nakrájíme ostrým nebo pilnikovým nožem na asi 3 mm silné pásky, ty rozložíme na plech a sušíme v troubě na 150 stl cca 30 minut.
jessynka21. 04. 2010
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.