Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Chlebíček mandlový

Chlebíček mandlový

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
55min 1h 15min
Nutriční hodnoty
1676 kalorií 9.0g cukrů 83.0g tuků 47.0g bílkovin

Příprava

Z bílků a cukru ušleháme sníh, opatrně vmícháme mouku a mandle, těsto nalijeme na papírem vyložený srnčí hřbet a pečeme při 170 st. cca 25 minut. Upečený hřbet sundáme z papíru (lepí se) a necháme téměř vychladnout. Vlažný hřbet nakrájíme ostrým nebo pilnikovým nožem na asi 3 mm silné pásky, ty rozložíme na plech a sušíme v troubě na 150 stl cca 30 minut.


jessynka

21. 04. 2010, Recept navštíven: 3135x


Přidat recenzi
Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
opravdu vynikající - jen asi nevydrží do vánoc , protože se sní .nevadí udělám ho znovu :-)

zina 05. 12. 2012, 15:58

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný chlebíček,

27. 09. 2016, 10:44

Přidat komentář

Facebook komentáře