Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Chlebíček mandlový

Chlebíček mandlový
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 55min
Celkový čas: 1h 15min , porce

1676 kalorií, 9.0g cukrů, 83.0g tuků, 47.0g bílkovin

Příprava

Z bílků a cukru ušleháme sníh, opatrně vmícháme mouku a mandle, těsto nalijeme na papírem vyložený srnčí hřbet a pečeme při 170 st. cca 25 minut. Upečený hřbet sundáme z papíru (lepí se) a necháme téměř vychladnout. Vlažný hřbet nakrájíme ostrým nebo pilnikovým nožem na asi 3 mm silné pásky, ty rozložíme na plech a sušíme v troubě na 150 stl cca 30 minut.

jessynka

21. 04. 2010, Recept navštíven: 2786x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Chlebíček mandlový

Chlebíček mandlový

Z bílků a cukru ušleháme sníh, opatrně vmícháme mouku a mandle, těsto nalijeme na papírem vyložený srnčí hř...

Zobrazit všechny podobné recepty k Chlebíček mandlový Link-arrow

Přidat recenzi
Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
opravdu vynikající - jen asi nevydrží do vánoc , protože se sní .nevadí udělám ho znovu :-)

zina 05. 12. 2012, 15:58

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný chlebíček,

27. 09. 2016, 10:44

Přidat komentář

Facebook komentáře