Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Chlebík opékaný na italský způsob

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
552 kalorií 0.0g cukrů 62.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Plátky sendviča opečieme z jednej strany na rozpálenom oleji do zlata. Potom ich uložíme do zapekacej misy vymastenej maslom opečenou stranou nahor. Na každý kúsok položíme plátok syra rovnakej veľkosti ako sendvič, jednú sardinku a dve kolieska olúpaných rajčiakov. Okoreníme mletým čiernym korením a zapekáme v horúcej rúre.

Bulb Tip k receptu

Toto ľahké predjedlo zapijeme pivom.


Přidat na Pinterest
Jozef

04. 08. 2010, Recept navštíven: 1696x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chlebík perfektný a rychlo urobený

17. 02. 2017, 20:27

Přidat komentář
Angel 666
Recept se mi zalíbil na první pohled a tak jsem toustíky připravila na dnešní večeři. Bylo to moc dobré, hotové tousty jsem ještě lehounce pokapala čerstvou citronovou šťávou a ta to pěkně doladila. Děkuju za prima recept a dovolím si přidat pár foteček :o).

Angel 666 04. 08. 2010, 17:53

Jozef
Ďakujem za kladnú recenziu a za pridané fotky. Sú veľmi pekne.Prajem príjemný deň. Jozef.

Jozef 04. 08. 2010, 18:27

Facebook komentáře