Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Chlebová polévka s vejcem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
200 kalorií 0.0g cukrů 16.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Malou patku starého kmínového chleba namočíme asi na půl hodiny do 1,5 litru studené vody, poté dáme asi na 15 minut vařit. Chleba rozmačkáme šťouchadlem na brambory a přidáme 2 jakékoliv bujóny. Do polévky vlijeme rozšlehané vejce a necháme přejít varem.
Do odstavené polévky vmícháme petrželovou nať a plnou lžičku sádla nebo oleje. Místo bujónu lze použít sůl nebo vegetu, nejchutnější je ale z bujonu. Místo petrželky můžeme dát majoránku a česnek.

Bulb Tip k receptu

Místo bujónu lze použít sůl nebo vegetu, nejchutnější je ale z bujonu. Místo petrželky můžeme dát majoránku a česnek a místo petrželky můžeme dát majoránku a česnek.


Přidat na Pinterest
JanaB

04. 08. 2011, Recept navštíven: 1762x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
polévka je dobrá a zdravá, dělávám ale bez bujónu, pro chuť přidávám polévkové koření maggi
Přidané ingredience: maggi

08. 02. 2014, 15:07

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná polievka

20. 05. 2016, 09:50

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
polievka je jednoduchá, chutná, zdravá

14. 01. 2017, 20:03

Přidat komentář

Facebook komentáře