Chřestové ragout s pastiňákem, fazolemi, omáčkou Beurre Blanc a lanýži

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
5min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

464 kalorií
1.0g cukrů
41.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Chřest, fazolky a pastiňák očistíme. Pastiňák nakrájíme na malé kostičky, chřest na kolečka a fazole necháme v celku. Na másle orestujeme nejdříve pastiňák, po chvilce přidáme chřest a nakonec zelené fazolky. Cca minutu restujeme, osolíme, opepříme a přidáme omáčku Beurre Blanc a ihned servírujeme.

Omáčka: Šalotku nakrájíme na jemno, na sucho orestujeme, přidáme bílé víno, které necháme zredukovat na pětinu množství, poté vycedíme šalotku. Na mírném ohni pomalu zašleháváme studené máslo. Celý pokrm dozdobíme čerstvými lanýži.

přidejte na:
Havlíček
Havlíček

14. 02. 2013

Tento recept vaří šéfkuchař v restauraci AvantGarde

Podobné recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Chybějící obrázek
Tento recept jsem veřejně nedoporučila, pouze jsem si ho přečetla

Jana Smidži 26. 03. 2017, 18:04

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.