Chřestové ragout s pastiňákem, fazolemi, omáčkou Beurre Blanc a lanýži
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
5min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
464
kalorií
1.0g
cukrů
41.0g
tuků
3.0g
bílkovin
Příprava
Chřest, fazolky a pastiňák očistíme. Pastiňák nakrájíme na malé kostičky, chřest na kolečka a fazole necháme v celku. Na másle orestujeme nejdříve pastiňák, po chvilce přidáme chřest a nakonec zelené fazolky. Cca minutu restujeme, osolíme, opepříme a přidáme omáčku Beurre Blanc a ihned servírujeme.
Omáčka: Šalotku nakrájíme na jemno, na sucho orestujeme, přidáme bílé víno, které necháme zredukovat na pětinu množství, poté vycedíme šalotku. Na mírném ohni pomalu zašleháváme studené máslo. Celý pokrm dozdobíme čerstvými lanýži.
Havlíček14. 02. 2013
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.