Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Chřestové ragout s pastiňákem, fazolemi, omáčkou Beurre Blanc a lanýži

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
5min 35min
Nutriční hodnoty
464 kalorií 1.0g cukrů 41.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Chřest, fazolky a pastiňák očistíme. Pastiňák nakrájíme na malé kostičky, chřest na kolečka a fazole necháme v celku. Na másle orestujeme nejdříve pastiňák, po chvilce přidáme chřest a nakonec zelené fazolky. Cca minutu restujeme, osolíme, opepříme a přidáme omáčku Beurre Blanc a ihned servírujeme.

Omáčka: Šalotku nakrájíme na jemno, na sucho orestujeme, přidáme bílé víno, které necháme zredukovat na pětinu množství, poté vycedíme šalotku. Na mírném ohni pomalu zašleháváme studené máslo. Celý pokrm dozdobíme čerstvými lanýži.


Přidat na Pinterest
Havlíček

14. 02. 2013, Recept navštíven: 1886x

Tento recept vaří šéfkuchař v restauraci AvantGarde

Podobné recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Jana Smidži
Tento recept jsem veřejně nedoporučila, pouze jsem si ho přečetla

Jana Smidži 26. 03. 2017, 18:04

Facebook komentáře