Čokoládové kalíšky s vanilkovým krémem a jahodami
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
0min
Celkový čas
15min
Porce
Nutriční hodnoty
710
kalorií
0.0g
cukrů
62.0g
tuků
4.0g
bílkovin
Příprava
Čokoládu dáme rozpustit. Zatím vezmeme malé šálky nebo mističky a vyložíme si je potravinářskou fólií. Rozpuštěnou čokoládu rovnoměrně rozetřeme do připravených mističek a dáme ztuhnout do chladu.
Dobře ztuhlé opatrně vyndáme a odstraníme fólii.
Tvaroh smícháme se smetanou, vanilkovým cukrem a cukrem moučkou. Šlehačem chvíli šleháme, až směs pěkně zhoustne.
Pár jahod si odložíme stranou a zbytek rozmačkáme vidličkou.
Do hotových čokoládových kalíšků dáme na dno trochu rozmačkaných jahod, na ně dáme vrstvu vanilkového krému a nahoře ozdobíme odloženými jahodami.
02. 06. 2010
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
© 2024, Railsformers s.r.o.