Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Cuketa "Bezděk"

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
784 kalorií 0.0g cukrů 42.0g tuků 36.0g bílkovin

Příprava

Cukety oloupeme, odstraníme jádra a nastrouháme na hrubém struhadle. Do hrnce nalijeme trochu vody a cuketu 5 minut podusíme. Vydušenou šťávu slijeme. Na vyšší pánvi zpěníme do růžova cibulku a přidáme na kostičky nakrájené párky nebo měkký salám. Osmažíme a zaprášíme sladkou paprikou. Přidáme podušenou cuketu, zalijeme rajským protlakem, ochutíme solí a pepřem a chvíli podusíme. Nakonec vlijeme šlehačku a necháme přejít varem. Podáváme s chlebem.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

14. 07. 2015, Recept navštíven: 1412x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre je to

07. 01. 2016, 12:37

Přidat komentář

Facebook komentáře