Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Cuketa "Bezděk"

Cuketa "Bezděk"
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

784 kalorií, 0.0g cukrů, 42.0g tuků, 36.0g bílkovin

Příprava

Cukety oloupeme, odstraníme jádra a nastrouháme na hrubém struhadle. Do hrnce nalijeme trochu vody a cuketu 5 minut podusíme. Vydušenou šťávu slijeme. Na vyšší pánvi zpěníme do růžova cibulku a přidáme na kostičky nakrájené párky nebo měkký salám. Osmažíme a zaprášíme sladkou paprikou. Přidáme podušenou cuketu, zalijeme rajským protlakem, ochutíme solí a pepřem a chvíli podusíme. Nakonec vlijeme šlehačku a necháme přejít varem. Podáváme s chlebem.

Jana Smidži

14. 07. 2015, Recept navštíven: 1102x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Cuketa "Bezděk"

Cuketa "Bezděk"

Cukety oloupeme, odstraníme jádra a nastrouháme na hrubém struhadle. Do hrnce nalijeme trochu vody a cuketu...

Zobrazit všechny podobné recepty k Cuketa "Bezděk" Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre je to

07. 01. 2016, 12:37

Přidat komentář

Facebook komentáře