Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Cuketa "Bezděk"

Cuketa "Bezděk"

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
784 kalorií 0.0g cukrů 42.0g tuků 36.0g bílkovin

Příprava

Cukety oloupeme, odstraníme jádra a nastrouháme na hrubém struhadle. Do hrnce nalijeme trochu vody a cuketu 5 minut podusíme. Vydušenou šťávu slijeme. Na vyšší pánvi zpěníme do růžova cibulku a přidáme na kostičky nakrájené párky nebo měkký salám. Osmažíme a zaprášíme sladkou paprikou. Přidáme podušenou cuketu, zalijeme rajským protlakem, ochutíme solí a pepřem a chvíli podusíme. Nakonec vlijeme šlehačku a necháme přejít varem. Podáváme s chlebem.


Jana Smidži

14. 07. 2015, Recept navštíven: 1205x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre je to

07. 01. 2016, 12:37

Přidat komentář

Facebook komentáře