Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Dezert ze sušenek BeBe

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 12h 30min , Čas vaření: 5min
Celkový čas: 12h 35min , porce

2382 kalorií, 0.0g cukrů, 164.0g tuků, 62.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Máslo a cukr utřeme, přidáme tvaroh a trochu rumového aroma. Rozmícháme do hladka. Sušenky položíme na alobal ve třech řadách po sedmi. Můžeme je pokládat střídavě tmavá-světlá.
Necelou půlku krému natřeme na první vrstvu všech sušenek a položíme další vrstvu. Zbytek krému opět natřeme na sušenky. Banán položíme do středních dílů sušenek po celé délce.
Postranní sušenky zvedneme a vytvoříme střechu. Polijeme čokoládovou polevou a necháme asi 12h proležet. Potom krájíme a uchováváme v lednici.

Bulb Tip k receptu

Čokoládu roztírejte mašlovačkou a spotřebujete jenom 5 dkg.

Barbora Dvouletá

20. 08. 2009, Recept navštíven: 5699x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Dezert ze sušenek BeBe

Dezert ze sušenek BeBe

Máslo a cukr utřeme, přidáme tvaroh a trochu rumového aroma. Rozmícháme do hladka. Sušenky položíme na alob...

Zobrazit všechny podobné recepty k Dezert ze sušenek BeBe Link-arrow

Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Je to výborný desert, který doma s oblibou děláme, a hned se u nás sní. akorát polevu neděláme z normální čokolády, ale z ledových kaštanů. Je to ještě o trochju lepší :)
Přidané ingredience: ledové kaštany

05. 02. 2013, 08:33

Přidat komentář

Facebook komentáře