Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Dietní fazolky s vejcem

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 20min , porce

171 kalorií, 4.0g cukrů, 6.0g tuků, 7.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Vejce dáme vařit, nejlépe na hniličko. Na pánvi, nejlépe ve woku, si rozpálíme olej, vhodíme fazolky a asi 5 minut opékáme. Přilijeme med a česnek a ještě chvíli opékáme. Nakonec přidáme tymián a ještě chvíli restujeme. Ke konci osolíme a opepříme. Mezitím se nám uvařilo vejce, které oloupeme a nakrájíme na plátky. Podáváme teplé.

Bulb Tip k receptu

1 porce má 172 kcal

Sonia005

07. 01. 2013, Recept navštíven: 1535x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Dietní fazolky s vejcem

Dietní fazolky s vejcem

Vejce dáme vařit, nejlépe na hniličko. Na pánvi, nejlépe ve woku, si rozpálíme olej, vhodíme fazolky a asi ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Dietní fazolky s vejcem Link-arrow

Přidat recenzi
Sonia005
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Držela jsem se přesně receptu, který jsem měla. Pravda, při přípravě jsem byla trochu skeptická. Už proto, že kombinace fazolek, medu a tymiánu mi nešla dohromady. To jsem se ale spletla! Fazolky byly výborné a rozhodně nechtě fazolky na oleji lehce připéct. Mají pak úplně jinou chuť. Kdo nemusí hlídat kalorie, klidně by se hodila i slaninka.
Přidané ingredience: Dle receptu

17. 04. 2013, 08:08

Přidat komentář

Facebook komentáře