Domácí játrová paštika

Obtížnost

Čas přípravy

14h 0min
Čas vaření
3h 0min

Celkový čas

17h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

3570 kalorií
0.0g cukrů
40.0g tuků
291.0g bílkovin


Příprava

Játra i bůček pokrájíme nadrobno, okořeníme a dáme přes noc do lednice. Druhý den vyndáme, promícháme, a dáme péct na 200°C asi hodinku, dokud nebude maso měkké. Vyndáme, a rozmixujeme dohladka. Pak přidáme nadrobno pokrájenou osmahnutou cibulku, šlehačku a česnek. Promícháme, dáme do formy (např na srnčí hřbet), formu dáme do trouby do pekáče s cca 3 cm vody a pečeme takto cca 2 hodiny na 160°C.

přidejte na:
Chybí obrázek

04. 03. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
trochu viac prace ale je velmi chutná tato paštika

04. 02. 2016, 11:35

Chybí obrázek
velmi dobrá a lahodná paštika

09. 02. 2016, 10:20

Chybí obrázek
dost pracne, ale vyskúšam

24. 02. 2016, 10:54

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.