Domácí játrová paštika
Obtížnost
Čas přípravy
14h 0min
Čas vaření
3h 0min
Celkový čas
17h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
3570
kalorií
0.0g
cukrů
40.0g
tuků
291.0g
bílkovin
Příprava
Játra i bůček pokrájíme nadrobno, okořeníme a dáme přes noc do lednice. Druhý den vyndáme, promícháme, a dáme péct na 200°C asi hodinku, dokud nebude maso měkké. Vyndáme, a rozmixujeme dohladka. Pak přidáme nadrobno pokrájenou osmahnutou cibulku, šlehačku a česnek. Promícháme, dáme do formy (např na srnčí hřbet), formu dáme do trouby do pekáče s cca 3 cm vody a pečeme takto cca 2 hodiny na 160°C.
slavuska04. 03. 2013
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.