Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Domácí játrová paštika

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating Rating_gray

Čas přípravy: 14h 0min , Čas vaření: 3h 0min
Celkový čas: 17h 0min , porce

3570 kalorií, 0.0g cukrů, 40.0g tuků, 291.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Játra i bůček pokrájíme nadrobno, okořeníme a dáme přes noc do lednice. Druhý den vyndáme, promícháme, a dáme péct na 200°C asi hodinku, dokud nebude maso měkké. Vyndáme, a rozmixujeme dohladka. Pak přidáme nadrobno pokrájenou osmahnutou cibulku, šlehačku a česnek. Promícháme, dáme do formy (např na srnčí hřbet), formu dáme do trouby do pekáče s cca 3 cm vody a pečeme takto cca 2 hodiny na 160°C.

slavuska

04. 03. 2013, Recept navštíven: 3223x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Domácí játrová paštika

Domácí játrová paštika

Játra i bůček pokrájíme nadrobno, okořeníme a dáme přes noc do lednice. Druhý den vyndáme, promícháme, a dá...

Zobrazit všechny podobné recepty k Domácí játrová paštika Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
trochu viac prace ale je velmi chutná tato paštika

04. 02. 2016, 11:35

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrá a lahodná paštika

09. 02. 2016, 10:20

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dost pracne, ale vyskúšam

24. 02. 2016, 10:54

Přidat komentář

Facebook komentáře