Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Domácí játrová paštika

Obtížnost Čas přípravy
14h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
3h 0min 17h 0min
Nutriční hodnoty
3570 kalorií 0.0g cukrů 40.0g tuků 291.0g bílkovin

Příprava

Játra i bůček pokrájíme nadrobno, okořeníme a dáme přes noc do lednice. Druhý den vyndáme, promícháme, a dáme péct na 200°C asi hodinku, dokud nebude maso měkké. Vyndáme, a rozmixujeme dohladka. Pak přidáme nadrobno pokrájenou osmahnutou cibulku, šlehačku a česnek. Promícháme, dáme do formy (např na srnčí hřbet), formu dáme do trouby do pekáče s cca 3 cm vody a pečeme takto cca 2 hodiny na 160°C.


Přidat na Pinterest
slavuska

04. 03. 2013, Recept navštíven: 4781x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
trochu viac prace ale je velmi chutná tato paštika

04. 02. 2016, 11:35

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrá a lahodná paštika

09. 02. 2016, 10:20

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dost pracne, ale vyskúšam

24. 02. 2016, 10:54

Přidat komentář

Facebook komentáře