Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Husí játrová paštika

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 1h 25min
Nutriční hodnoty
3112 kalorií 0.0g cukrů 234.0g tuků 196.0g bílkovin

Příprava

Játra odblaníme, umyjeme a dáme je vařit na 20 minut do vroucí vody. Pak je scedíme, necháme okapat a vychladnout. Mezitím si na oleji dozlatova osmažíme nakrájené cibule a rozetřený česnek. Vychladlá játra rozmixujeme s máslem, rajčatovým protlakem, cibulí s česnekem, pepřem, soli a chilli koření. Podáváme s pečivem a ozdobenou nakrájenou cibulí.


Přidat na Pinterest
Milena

09. 06. 2009, Recept navštíven: 9765x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzerá to byt dobre

25. 04. 2016, 10:28

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

15. 08. 2016, 20:33

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

15. 10. 2016, 20:23

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
paštika je jemná a chutná

29. 01. 2017, 14:59

Přidat komentář

Facebook komentáře