Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Husí játrová paštika

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 1h 25min , porce

3112 kalorií, 0.0g cukrů, 234.0g tuků, 196.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Játra odblaníme, umyjeme a dáme je vařit na 20 minut do vroucí vody. Pak je scedíme, necháme okapat a vychladnout. Mezitím si na oleji dozlatova osmažíme nakrájené cibule a rozetřený česnek. Vychladlá játra rozmixujeme s máslem, rajčatovým protlakem, cibulí s česnekem, pepřem, soli a chilli koření. Podáváme s pečivem a ozdobenou nakrájenou cibulí.

Milena

09. 06. 2009, Recept navštíven: 7966x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Husí játrová paštika

Husí játrová paštika

Játra odblaníme, umyjeme a dáme je vařit na 20 minut do vroucí vody. Pak je scedíme, necháme okapat a vychl...

Zobrazit všechny podobné recepty k Husí játrová paštika Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzerá to byt dobre

25. 04. 2016, 10:28

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

15. 08. 2016, 20:33

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

15. 10. 2016, 20:23

Přidat komentář

Facebook komentáře