Domácí kečup II.

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 30min

Celkový čas

1h 50min

Porce


Nutriční hodnoty

722 kalorií
90.0g cukrů
0.0g tuků
30.0g bílkovin


Příprava

Omytá rajčata nakrájíme na kousky, přidáme sůl a všechno koření a podusíme doměkka.
Rozdušená rajčata rozmixujeme ponorným mixérem, přidáme cukr a ocet a za stálého míchání odpařujeme, až dostaneme hustotu kečupu.
Hotový kečup propasírujeme sítem, vrátíme do hrnce a znovu přivedeme do varu.
Horký kečup naplníme do skleniček, zavíčkujeme a sklenice sterilujeme při 85°C 20 minut.
Po skončení sterilace necháme vychladnout a uložíme.

přidejte na:
Angel 666

17. 08. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
my kořenídáváme celkem podobné, ale dáváme ještě pár jablek,a cibuli
Přidané ingredience: jablko, cibule

slavuska 04. 03. 2013, 20:11

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
tiež davam jablka a cibuľu

Svetlana 25. 03. 2017, 15:34

Přidat komentář