Domácí kečup II.

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 30min

Celkový čas

1h 50min

Porce


Nutriční hodnoty

722 kalorií
90.0g cukrů
0.0g tuků
30.0g bílkovin


Příprava

Omytá rajčata nakrájíme na kousky, přidáme sůl a všechno koření a podusíme doměkka.
Rozdušená rajčata rozmixujeme ponorným mixérem, přidáme cukr a ocet a za stálého míchání odpařujeme, až dostaneme hustotu kečupu.
Hotový kečup propasírujeme sítem, vrátíme do hrnce a znovu přivedeme do varu.
Horký kečup naplníme do skleniček, zavíčkujeme a sklenice sterilujeme při 85°C 20 minut.
Po skončení sterilace necháme vychladnout a uložíme.

přidejte na:
Chybí obrázek

17. 08. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
my kořenídáváme celkem podobné, ale dáváme ještě pár jablek,a cibuli
Přidané ingredience: jablko, cibule

04. 03. 2013, 20:11

Chybí obrázek
tiež davam jablka a cibuľu

25. 03. 2017, 15:34

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.