Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Domácí kečup II.

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 1h 50min
Nutriční hodnoty
722 kalorií 90.0g cukrů 0.0g tuků 30.0g bílkovin

Příprava

Omytá rajčata nakrájíme na kousky, přidáme sůl a všechno koření a podusíme doměkka.
Rozdušená rajčata rozmixujeme ponorným mixérem, přidáme cukr a ocet a za stálého míchání odpařujeme, až dostaneme hustotu kečupu.
Hotový kečup propasírujeme sítem, vrátíme do hrnce a znovu přivedeme do varu.
Horký kečup naplníme do skleniček, zavíčkujeme a sklenice sterilujeme při 85°C 20 minut.
Po skončení sterilace necháme vychladnout a uložíme.


Přidat na Pinterest
Angel 666

17. 08. 2011, Recept navštíven: 3026x

Podobné recepty


Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
my kořenídáváme celkem podobné, ale dáváme ještě pár jablek,a cibuli
Přidané ingredience: jablko, cibule

04. 03. 2013, 20:11

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tiež davam jablka a cibuľu

25. 03. 2017, 15:34

Přidat komentář

Facebook komentáře