Domácí kečup II.
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
1h 50min
Porce
Nutriční hodnoty
722
kalorií
90.0g
cukrů
0.0g
tuků
30.0g
bílkovin
Příprava
Omytá rajčata nakrájíme na kousky, přidáme sůl a všechno koření a podusíme doměkka.
Rozdušená rajčata rozmixujeme ponorným mixérem, přidáme cukr a ocet a za stálého míchání odpařujeme, až dostaneme hustotu kečupu.
Hotový kečup propasírujeme sítem, vrátíme do hrnce a znovu přivedeme do varu.
Horký kečup naplníme do skleniček, zavíčkujeme a sklenice sterilujeme při 85°C 20 minut.
Po skončení sterilace necháme vychladnout a uložíme.
17. 08. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.