Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Domácí kečup II.

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 30min
Celkový čas: 1h 50min , porce

722 kalorií, 90.0g cukrů, 0.0g tuků, 30.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Omytá rajčata nakrájíme na kousky, přidáme sůl a všechno koření a podusíme doměkka.
Rozdušená rajčata rozmixujeme ponorným mixérem, přidáme cukr a ocet a za stálého míchání odpařujeme, až dostaneme hustotu kečupu.
Hotový kečup propasírujeme sítem, vrátíme do hrnce a znovu přivedeme do varu.
Horký kečup naplníme do skleniček, zavíčkujeme a sklenice sterilujeme při 85°C 20 minut.
Po skončení sterilace necháme vychladnout a uložíme.

Angel 666

17. 08. 2011, Recept navštíven: 2870x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Domácí kečup

Domácí kečup

Jablka zbavená jádřinců nakrájíme spolu s rajčaty, cibulí a paprikami na menší kousky a přidáme vše ostatní...

Domácí kečup II.

Domácí kečup II.

Omytá rajčata nakrájíme na kousky, přidáme sůl a všechno koření a podusíme doměkka. Rozdušená rajčata rozm...

Zobrazit všechny podobné recepty k Domácí kečup II. Link-arrow

Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
my kořenídáváme celkem podobné, ale dáváme ještě pár jablek,a cibuli
Přidané ingredience: jablko, cibule

04. 03. 2013, 20:11

Přidat komentář

Facebook komentáře