Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Domácí pomazánka jako Lučina

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 1dní 0h 0min
Celkový čas: 1dní 0h 5min , porce

300 kalorií, 0.0g cukrů, 15.0g tuků, 25.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Postup přípravy je velice jednoduchý. Vezmu kastrůlek, do něj dám cedník, do cedníku utěrku, a do utěrky vyklopím bílý jogurt. Přikryji pokličkou, a dám na 24 hodin do lednice (někdo nechává těch 24 hodin v teple, ale v lednici mi to přijde bezpečnější). Když po 24 hodinách kastrůlek vyndám, tak na utěrce mám krásně hustou Lučinu, kterou stačí jen maličko osolit. Dole na dně je velmi zdravý nápoj - syrovátka, dá se vypít jen tak, nebo třeba rozmixovat s ovocem. Jednoduché, levné a dobré.

slavuska

15. 01. 2013, Recept navštíven: 3108x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Domácí pomazánka jako Lučina

Domácí pomazánka jako Lučina

Postup přípravy je velice jednoduchý. Vezmu kastrůlek, do něj dám cedník, do cedníku utěrku, a do utěrky vy...

Zobrazit všechny podobné recepty k Domácí pomazánka jako Lučina Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímave to je

17. 10. 2015, 12:55

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre a velmi jednoduché

13. 03. 2016, 19:08

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná pomazánka

05. 04. 2016, 11:11

Přidat komentář
poulickova1
Do hotové pomazánky můžete přidat jemne nasekany pórek,nebo jarní cibulku,pazitku,mletou sladkou papriku

poulickova1 19. 04. 2016, 06:03

palkaz
A mohu se zeptat, jaký jogurt používáte? Asi nějaký smetanový, že? Nebo je to jedno... Moc děkuji, ráda vyzkouším, Zuzana

palkaz 07. 08. 2016, 05:41

posta
Já přidávám 1 šlehačku 17- 33 ℅, úžasné.

posta 22. 09. 2016, 14:43

posta
Selský jogurt 500g

posta 22. 09. 2016, 14:44

Facebook komentáře