Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Domácí suchá směs k přípravě lívanců

Domácí suchá směs k přípravě lívanců
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 10min , porce

2296 kalorií, 6.0g cukrů, 9.0g tuků, 60.0g bílkovin

Příprava

Všechny ingredience dáme do mísy a důkladně zamícháme. Pomoci si můžeme tím, že všechny suroviny nasypeme do uzavíratelné dózy a důkladně protřepeme. Skladujeme v dobře těsnící dóze ve spíži.
Až dostaneme chuť na lívanečky, přidáme ke každým 150 g směsi 1 vejce, 250 ml plnotučného mléka nebo smetany a jednu lžíci rozpuštěného másla. Usmažíme jako obvykle a ihned podáváme.

Bulb Tip k receptu

Moje rodina miluje lívance. Někdy je vyžadují dokonce ráno k snídani v pracovní den. Abych si ulehčila práci, kupovala jsem jeden čas suchou směs z obchodu, ale tahle je mnohem lepší!!

notburga

04. 08. 2011, Recept navštíven: 1618x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Domácí suchá směs k přípravě lívanců

Domácí suchá směs k přípravě lívanců

Všechny ingredience dáme do mísy a důkladně zamícháme. Pomoci si můžeme tím, že všechny suroviny nasypeme d...

Zobrazit všechny podobné recepty k Domácí suchá směs k přípravě lívanců Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

20. 05. 2016, 09:41

Přidat komentář

Facebook komentáře