Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Domácí Tiramisu

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 30min
Nutriční hodnoty
2568 kalorií 0.0g cukrů 125.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Připravíme si větší dortovou formu. Uvaříme hodně silnou rozpustnou kávu, do které přidáme trochu rumu (dle chuti, nemusí být), můžeme si jí i přisladit. Namáčíme do něj pišoty a klademe je jeden vedle druhého do dortové formy. Po zaplnění dna dáme první vrstvu krému, který nám vznikl smícháním (mixérem) moučkového cukru, šlehaček a pomazánkových másel. Střídáme vrstvu krému a piškotů. Mě většinou vyjdou 3 a 3 vrstvy. Nahoře je krém, který sypeme kakaem.

Bulb Tip k receptu

Než posypete kakaem, je hezké místo uhlazení udělat navrch například vlnky.
Kakao je dobré sypat přes čajové sýtko, aby v něm nebyly hrudky.


Přidat na Pinterest
slunina

24. 11. 2009, Recept navštíven: 5828x


Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dělám prakticky stejné, ale na 2 šlehačky dávám jen 2 pomazánková másla.

04. 03. 2013, 20:19

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept na tiramisu

04. 03. 2016, 14:38

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané a dobre tiramisu

07. 10. 2016, 18:41

Přidat komentář

Facebook komentáře