Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Dršťky s uzeným bůčkem

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 30min
Nutriční hodnoty
676 kalorií 0.0g cukrů 6.0g tuků 93.0g bílkovin

Příprava

Balený uzený bůček vaříme v páře asi 1 hodinu doměkka. Obal rozstřihneme a šťávu dáme později do omáčky. Po mírném prochladnutí ho i s okurkami pomeleme na masovém mlýnku. Bůček a okurky jsou na dochucení omáčky, tak si množství můžeme upravit dle chuti. Bůček s okurkami můžeme také nasekat. Do 600 ml vařící vody dáme nakrájené uvařené dršťky. V 1 dcl studené vody si rozmícháme hladkou mouku a omáčku s ní zahustíme. Provaříme a přidáme bujón. Omáčku ochutíme mletým uzeným bůčkem, sýrem a po rozpuštění sýra přidáme okurky.

Bulb Tip k receptu

Bůček můžeme nahradit i jiným uzeným masem.


Přidat na Pinterest
JanaB

22. 11. 2011, Recept navštíven: 1997x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra kombinacia surovin

23. 04. 2016, 18:08

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný recept

13. 01. 2017, 19:25

Přidat komentář

Facebook komentáře