Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Falešná kachna

Falešná kachna
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

364 kalorií, 0.0g cukrů, 41.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Na dno vymaštěného pekáče dáme nakrouhané červené zelí a na to položíme rozporcované kuře, které jsme osolili a hodně posypali kmínem. Podlijeme vodou a pečeme cca 30 minut.

Svetlana

08. 12. 2009, Recept navštíven: 2024x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Falešná kachna

Falešná kachna

Na dno vymaštěného pekáče dáme nakrouhané červené zelí a na to položíme rozporcované kuře, které jsme osoli...

Zobrazit všechny podobné recepty k Falešná kachna Link-arrow
Thumb

Recept na bramborovou kaši

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody, př...

Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...

Thumb.1803

Recept na bramborový salát

Brambory, očistíme a dáme vařit ve slupce na 20-30 minut do měkka. Poté brambory scedíme, oloupeme a nakráj...

Thumb

Bylinkové brambory

Brambory si oloupeme, nakrájíme na kostičky a v míse promícháme s utřeným česnekem, pepřem, solí a kořením....

Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s čiernym pivom to ma vybornu chuť

05. 10. 2016, 21:37

Přidat komentář
Roxana
Dělám hodně podobného, ale polévám černým pivem, to dá tomu kuřeti fakt kachní chuť.

Roxana 13. 12. 2009, 13:34

Facebook komentáře