Farmářské kuřecí prsíčko plněné sušenými rajčátky v oleji
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
12min
Celkový čas
22min
Porce
Nutriční hodnoty
210
kalorií
0.0g
cukrů
2.0g
tuků
44.0g
bílkovin
Příprava
Vezmeme si kuřecí prsíčko a prošpikujeme ho bazalkou a sušenými rajčátky. Mlýnkem osolíme, opepříme a na rozehřáté pánvi, opečeme kuřátko z každé strany 1 minutu a 30 sekund. Vložíme do předehřáté trouby na 180°C na 10 minut. Poté kuřátko vyndáme, přiklopíme pokličkou a necháme maso dojít. Rozkrojíme a můžeme servírovat.
Tip k receptu
K dokonalému snoubení chutí se hodí Sauvignon, ročník 2011 - rodinné vinařství Jedlička & Novák.
Farmářské kuřecí můžete koupit v restauraci a vinárně Zlatý had.
Sauvignon ročník 2011 - rodinné vinařství Jedlička & Novák, můžete také ochutnat v naší restauraci a vinárně Zlatý had a odnést si ho sebou domu s 50 % slevou.
21. 11. 2012
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.