Farmářské kuřecí prsíčko plněné sušenými rajčátky v oleji

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
12min

Celkový čas

22min

Porce


Nutriční hodnoty

210 kalorií
0.0g cukrů
2.0g tuků
44.0g bílkovin


Příprava

Vezmeme si kuřecí prsíčko a prošpikujeme ho bazalkou a sušenými rajčátky. Mlýnkem osolíme, opepříme a na rozehřáté pánvi, opečeme kuřátko z každé strany 1 minutu a 30 sekund. Vložíme do předehřáté trouby na 180°C na 10 minut. Poté kuřátko vyndáme, přiklopíme pokličkou a necháme maso dojít. Rozkrojíme a můžeme servírovat.

Tip k receptu

K dokonalému snoubení chutí se hodí Sauvignon, ročník 2011 - rodinné vinařství Jedlička & Novák.
Farmářské kuřecí můžete koupit v restauraci a vinárně Zlatý had.
Sauvignon ročník 2011 - rodinné vinařství Jedlička & Novák, můžete také ochutnat v naší restauraci a vinárně Zlatý had a odnést si ho sebou domu s 50 % slevou.

přidejte na:
Chybí obrázek

21. 11. 2012

Tento recept vaří šéfkuchař v restauraci Restaurace a vinárna Zlatý had

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vynikajuci recept

14. 02. 2016, 11:03

Chybí obrázek
fantastický chutný recept

18. 04. 2016, 10:34

Chybí obrázek
vyzera to vynikajuco

03. 05. 2016, 19:17

Chybí obrázek
chuťovo velmi dobre

10. 09. 2016, 21:51

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.