Farmářské kuřecí prsíčko plněné sušenými rajčátky v oleji
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Vezmeme si kuřecí prsíčko a prošpikujeme ho bazalkou a sušenými rajčátky. Mlýnkem osolíme, opepříme a na rozehřáté pánvi, opečeme kuřátko z každé strany 1 minutu a 30 sekund. Vložíme do předehřáté trouby na 180°C na 10 minut. Poté kuřátko vyndáme, přiklopíme pokličkou a necháme maso dojít. Rozkrojíme a můžeme servírovat.
Tip k receptu
K dokonalému snoubení chutí se hodí Sauvignon, ročník 2011 - rodinné vinařství Jedlička & Novák.
Farmářské kuřecí můžete koupit v restauraci a vinárně Zlatý had.
Sauvignon ročník 2011 - rodinné vinařství Jedlička & Novák, můžete také ochutnat v naší restauraci a vinárně Zlatý had a odnést si ho sebou domu s 50 % slevou.
21. 11. 2012
Tento recept vaří šéfkuchař v restauraci Restaurace a vinárna Zlatý hadKategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
palino 14. 02. 2016, 11:03

dušanka 18. 04. 2016, 10:34

majka 03. 05. 2016, 19:17

Svetlana 10. 09. 2016, 21:51

hanka 05. 09. 2020, 00:19

katka16031 25. 09. 2020, 00:19