Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Filé v křupavém těstíčku

Filé v křupavém těstíčku

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
4960 kalorií 3.0g cukrů 503.0g tuků 16.0g bílkovin

Příprava

Do mísy dáme hladkou mouku, ocet, vodu a kypřící prášek do pečiva. Vše malou metličkou pečlivě uděláme řidší těstíčko. Filety lehce obalíme v mouce a poté je opatrně namočíme v těstíčku. Necháme krátce okapat a vložíme do rozehřátého oleje. Nejlépe do fritovacího hrnce. Solíme je až hotové. Podáváme s brambory.


Evík

31. 01. 2013, Recept navštíven: 1585x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Ryby připravuji na různé způsoby. Toto je také můj oblíbený, jen na smažení míchám dva druhy oleje olivový se slunečnicovým nebo někdy používám jen olivový.
Přidané ingredience: Olivový olej se slunečnicovým

06. 02. 2013, 12:16

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý sposob prípravy ryby

20. 02. 2016, 11:07

Přidat komentář

Facebook komentáře