Filé v křupavém těstíčku

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
15min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

4960 kalorií
3.0g cukrů
503.0g tuků
16.0g bílkovin


Příprava

Do mísy dáme hladkou mouku, ocet, vodu a kypřící prášek do pečiva. Vše malou metličkou pečlivě uděláme řidší těstíčko. Filety lehce obalíme v mouce a poté je opatrně namočíme v těstíčku. Necháme krátce okapat a vložíme do rozehřátého oleje. Nejlépe do fritovacího hrnce. Solíme je až hotové. Podáváme s brambory.

přidejte na:
Chybí obrázek

31. 01. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Ryby připravuji na různé způsoby. Toto je také můj oblíbený, jen na smažení míchám dva druhy oleje olivový se slunečnicovým nebo někdy používám jen olivový.
Přidané ingredience: Olivový olej se slunečnicovým

06. 02. 2013, 12:16

Chybí obrázek
velmi dobrý sposob prípravy ryby

20. 02. 2016, 11:07

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.