Filé v křupavém těstíčku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
15min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

4960 kalorií
3.0g cukrů
503.0g tuků
16.0g bílkovin


Příprava

Do mísy dáme hladkou mouku, ocet, vodu a kypřící prášek do pečiva. Vše malou metličkou pečlivě uděláme řidší těstíčko. Filety lehce obalíme v mouce a poté je opatrně namočíme v těstíčku. Necháme krátce okapat a vložíme do rozehřátého oleje. Nejlépe do fritovacího hrnce. Solíme je až hotové. Podáváme s brambory.

přidejte na:
Evík

31. 01. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Ryby připravuji na různé způsoby. Toto je také můj oblíbený, jen na smažení míchám dva druhy oleje olivový se slunečnicovým nebo někdy používám jen olivový.
Přidané ingredience: Olivový olej se slunečnicovým

maruskaji 06. 02. 2013, 12:16

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi dobrý sposob prípravy ryby

palino 20. 02. 2016, 11:07

Přidat komentář