Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Francouzská slepičí polévka

Francouzská slepičí polévka

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 0min 2h 20min
Nutriční hodnoty
124 kalorií 0.0g cukrů 12.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Slepici naporcovanou na čtvrtky opečeme zprudka na másle. Přidáme litr vývaru, víno a přikryté vaříme asi půl hodiny. Odstraňujeme pěnu z povrchu polévky, dle potřeby přidáme vodu. Přidáme zázvor, skořici a veku nakrájenou na kostičky nasucho opečenou, dosolíme, dochutíme citronovou šťávou a vaříme dál. Maso vyndáme a vykostíme. Rozdělíme do talířů a přelijeme scezenou polévkou.


karkolka

15. 02. 2010, Recept navštíven: 1847x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Několikrát jsem ji již připravovala. Prima receptík.

13. 02. 2013, 23:30

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
polievka velmi chutná, dobrý recept

06. 11. 2016, 18:48

Přidat komentář

Facebook komentáře