Francouzská slepičí polévka
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
2h 0min
Celkový čas
2h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
124
kalorií
0.0g
cukrů
12.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Slepici naporcovanou na čtvrtky opečeme zprudka na másle. Přidáme litr vývaru, víno a přikryté vaříme asi půl hodiny. Odstraňujeme pěnu z povrchu polévky, dle potřeby přidáme vodu. Přidáme zázvor, skořici a veku nakrájenou na kostičky nasucho opečenou, dosolíme, dochutíme citronovou šťávou a vaříme dál. Maso vyndáme a vykostíme. Rozdělíme do talířů a přelijeme scezenou polévkou.
karkolka15. 02. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.