Chybějící obrázek

Francouzská slepičí polévka

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
2h 0min

Celkový čas

2h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

124 kalorií
0.0g cukrů
12.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Slepici naporcovanou na čtvrtky opečeme zprudka na másle. Přidáme litr vývaru, víno a přikryté vaříme asi půl hodiny. Odstraňujeme pěnu z povrchu polévky, dle potřeby přidáme vodu. Přidáme zázvor, skořici a veku nakrájenou na kostičky nasucho opečenou, dosolíme, dochutíme citronovou šťávou a vaříme dál. Maso vyndáme a vykostíme. Rozdělíme do talířů a přelijeme scezenou polévkou.

přidejte na:
karkolka

15. 02. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Několikrát jsem ji již připravovala. Prima receptík.

maruskaji 13. 02. 2013, 23:30

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
polievka velmi chutná, dobrý recept

katka16031 06. 11. 2016, 18:48

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je velmi chutná

palino 23. 03. 2018, 13:53

Přidat komentář