Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Gazdovské zemiaky

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 55min
Nutriční hodnoty
1256 kalorií 0.0g cukrů 65.0g tuků 42.0g bílkovin

Příprava

Oloupeme si brambory a nakrájíme je na plátky. Dáme do osolené vody vařit cca na 15 minut. Mezitím si na pánvičce rozpustíme sádlo a osmahneme na něm dozlatova nadrobno nakrájenou cibulku. Když cibulka začíná zlátnout, přidáme i pokrájenou anglickou a ještě chvíli opékáme. Do zapékací mísy dáme plátky brambor, a vsypeme obsah pánve. Pořádně promícháme. Pak si smícháme brynzu s mlékem a rovnoměrně tímto zalijeme obsah pekáčku. Dáme do trouby péct na 200°C na cca 25 minut.


Přidat na Pinterest
slavuska

04. 03. 2013, Recept navštíven: 1958x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robim taketo zemiaky , chutne su

24. 02. 2016, 10:53

Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Velmi chutne.

Sniper 02. 07. 2016, 01:48

Přidat komentář

Facebook komentáře