Gazdovské zemiaky
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
40min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
1256
kalorií
0.0g
cukrů
65.0g
tuků
42.0g
bílkovin
Příprava
Oloupeme si brambory a nakrájíme je na plátky. Dáme do osolené vody vařit cca na 15 minut. Mezitím si na pánvičce rozpustíme sádlo a osmahneme na něm dozlatova nadrobno nakrájenou cibulku. Když cibulka začíná zlátnout, přidáme i pokrájenou anglickou a ještě chvíli opékáme. Do zapékací mísy dáme plátky brambor, a vsypeme obsah pánve. Pořádně promícháme. Pak si smícháme brynzu s mlékem a rovnoměrně tímto zalijeme obsah pekáčku. Dáme do trouby péct na 200°C na cca 25 minut.
slavuska04. 03. 2013
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.