Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Gazdovské zemiaky

Gazdovské zemiaky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 55min , porce

1256 kalorií, 0.0g cukrů, 65.0g tuků, 42.0g bílkovin

Příprava

Oloupeme si brambory a nakrájíme je na plátky. Dáme do osolené vody vařit cca na 15 minut. Mezitím si na pánvičce rozpustíme sádlo a osmahneme na něm dozlatova nadrobno nakrájenou cibulku. Když cibulka začíná zlátnout, přidáme i pokrájenou anglickou a ještě chvíli opékáme. Do zapékací mísy dáme plátky brambor, a vsypeme obsah pánve. Pořádně promícháme. Pak si smícháme brynzu s mlékem a rovnoměrně tímto zalijeme obsah pekáčku. Dáme do trouby péct na 200°C na cca 25 minut.

slavuska

04. 03. 2013, Recept navštíven: 1670x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Gazdovské zemiaky

Gazdovské zemiaky

Oloupeme si brambory a nakrájíme je na plátky. Dáme do osolené vody vařit cca na 15 minut. Mezitím si na pá...

Zobrazit všechny podobné recepty k Gazdovské zemiaky Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robim taketo zemiaky , chutne su

24. 02. 2016, 10:53

Thumb
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Velmi chutne.

Sniper 02. 07. 2016, 01:48

Přidat komentář

Facebook komentáře