Gazpacho z Andalusie

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

40min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

205 kalorií
22.0g cukrů
0.0g tuků
8.0g bílkovin


Příprava

Rajčata na špičce nakrojíme do kříže a spaříme pár vteřin ve vařící vodě, ihned zchladíme ve studené. Rajčata oloupeme a pokrájíme, stejně jako ostatní zeleninu. Nemáme-li po ruce čerstvá rajčata, nahradíme je Heinz rajčatovým pyré.

Všechny ingredience vložíme do mixéru a vyšleháme v hladkou polévku. Necháme dobře vychladit.

Gazpacho podáváme s najemno posekanou cibulí, sušenou šunkou, natvrdo uvařeným a nakrájeným vajíčkem, posekanými olivami nebo kyselými okurkami.

Recepty pochází z knihy Jak chutná Andalusie a Jak chutná Itálie z Edice ČT.

přidejte na:
H. J. Heinz CR/SR a.s.

20. 07. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář