Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Gazpacho z Andalusie

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 10min , porce

205 kalorií, 22.0g cukrů, 0.0g tuků, 8.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Rajčata na špičce nakrojíme do kříže a spaříme pár vteřin ve vařící vodě, ihned zchladíme ve studené. Rajčata oloupeme a pokrájíme, stejně jako ostatní zeleninu. Nemáme-li po ruce čerstvá rajčata, nahradíme je Heinz rajčatovým pyré.

Všechny ingredience vložíme do mixéru a vyšleháme v hladkou polévku. Necháme dobře vychladit.

Gazpacho podáváme s najemno posekanou cibulí, sušenou šunkou, natvrdo uvařeným a nakrájeným vajíčkem, posekanými olivami nebo kyselými okurkami.

Recepty pochází z knihy Jak chutná Andalusie a Jak chutná Itálie z Edice ČT.

H. J. Heinz CR/SR a.s.

20. 07. 2010, Recept navštíven: 2305x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Gazpacho z Andalusie

Gazpacho z Andalusie

Rajčata na špičce nakrojíme do kříže a spaříme pár vteřin ve vařící vodě, ihned zchladíme ve studené. Rajča...

Zobrazit všechny podobné recepty k Gazpacho z Andalusie Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře