Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Gazpacho z Andalusie

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 10min
Nutriční hodnoty
205 kalorií 22.0g cukrů 0.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Rajčata na špičce nakrojíme do kříže a spaříme pár vteřin ve vařící vodě, ihned zchladíme ve studené. Rajčata oloupeme a pokrájíme, stejně jako ostatní zeleninu. Nemáme-li po ruce čerstvá rajčata, nahradíme je Heinz rajčatovým pyré.

Všechny ingredience vložíme do mixéru a vyšleháme v hladkou polévku. Necháme dobře vychladit.

Gazpacho podáváme s najemno posekanou cibulí, sušenou šunkou, natvrdo uvařeným a nakrájeným vajíčkem, posekanými olivami nebo kyselými okurkami.

Recepty pochází z knihy Jak chutná Andalusie a Jak chutná Itálie z Edice ČT.


Přidat na Pinterest
H. J. Heinz CR/SR a.s.

20. 07. 2010, Recept navštíven: 2415x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře