Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Grenadýrmarš

Grenadýrmarš

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 10min
Nutriční hodnoty
1920 kalorií 0.0g cukrů 3.0g tuků 78.0g bílkovin

Příprava

Hrách dáme přes noc namočit do vody a druhý den ho uvaříme doměkka, poté scedíme. Cibuli oloupeme, nadrobno nasekáme a zpěníme ji na rozpuštěném sádle, poté přidáme překrájené zelí na menší kousky a podusíme doměkka. Když je zelí měkké, přidáme uvařený hrách, promícháme a podáváme.


Beruska64

04. 01. 2010, Recept navštíven: 2244x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tirž robíme grenadír zo zemiakov a cestovín, ale ani toto nemusí byť zlé

04. 11. 2016, 11:07

Přidat komentář
Angel 666
Grenadýrmarš se u nás říká směsi brambor a těstovin, přidává se zelí a kousek uzeného masa, takto jsem se stím ještě nesetkala.

Angel 666 05. 01. 2010, 06:58

Beruska64
Ono je to asi všude jinak :)

Beruska64 05. 01. 2010, 11:12

Facebook komentáře