Chybějící obrázek

Grenadýrmarš

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

1920 kalorií
0.0g cukrů
3.0g tuků
78.0g bílkovin


Příprava

Hrách dáme přes noc namočit do vody a druhý den ho uvaříme doměkka, poté scedíme. Cibuli oloupeme, nadrobno nasekáme a zpěníme ji na rozpuštěném sádle, poté přidáme překrájené zelí na menší kousky a podusíme doměkka. Když je zelí měkké, přidáme uvařený hrách, promícháme a podáváme.

přidejte na:
Beruska64

04. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
tirž robíme grenadír zo zemiakov a cestovín, ale ani toto nemusí byť zlé

katka16031 04. 11. 2016, 11:07

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
klasika, dobrý recept

hanka 07. 04. 2019, 17:03

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Grenadýrmarš se u nás říká směsi brambor a těstovin, přidává se zelí a kousek uzeného masa, takto jsem se stím ještě nesetkala.

Angel 666 05. 01. 2010, 06:58

Chybějící obrázek
Ono je to asi všude jinak :)

Beruska64 05. 01. 2010, 11:12