Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Grilovaný sýrovo-slaninový pecen

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
296 kalorií 0.0g cukrů 26.0g tuků 15.0g bílkovin

Příprava

Bochník chleba nařežeme příčně i podélně, aby se utvořily čtverce. Do nakrojených míst vložíme na plátky nakrájený sýr a slaninu. Horní stranu posypeme pažitkou, zabalíme do alobalu a vložíme na gril.

Bulb Tip k receptu

Pozor, nepřekrojte - spodní strana bochníku musí zůstat v celku! Lze připravit i v troubě.


Přidat na Pinterest
Barbora Šumná

16. 08. 2013, Recept navštíven: 1212x


Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dnes jsem koupila krásnou angl. slaninu a vyzkoušela recept, ať s tou či s tou, je výborný!
Přidané ingredience: anglická slanina,

27. 09. 2013, 14:32

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Při dalším grilování, nejprve vyzkouším tento recept

25. 12. 2014, 08:58

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi dobre

25. 11. 2015, 11:29

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný a dobrý recept

15. 01. 2016, 11:03

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané, vyborne

24. 03. 2016, 20:12

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vynikajuci napad, vyzera aj chuti vyborne

26. 10. 2016, 15:43

Přidat komentář

Facebook komentáře