Grilovaný sýrovo-slaninový pecen
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
15min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
296
kalorií
0.0g
cukrů
26.0g
tuků
15.0g
bílkovin
Příprava
Bochník chleba nařežeme příčně i podélně, aby se utvořily čtverce. Do nakrojených míst vložíme na plátky nakrájený sýr a slaninu. Horní stranu posypeme pažitkou, zabalíme do alobalu a vložíme na gril.
Tip k receptu
Pozor, nepřekrojte - spodní strana bochníku musí zůstat v celku! Lze připravit i v troubě.
Šéfredaktor16. 08. 2013
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: anglická slanina,
Roxana 27. 09. 2013, 16:32
© 2024, Railsformers s.r.o.