Grilovaný sýrovo-slaninový pecen

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
15min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

296 kalorií
0.0g cukrů
26.0g tuků
15.0g bílkovin


Příprava

Bochník chleba nařežeme příčně i podélně, aby se utvořily čtverce. Do nakrojených míst vložíme na plátky nakrájený sýr a slaninu. Horní stranu posypeme pažitkou, zabalíme do alobalu a vložíme na gril.

Tip k receptu

Pozor, nepřekrojte - spodní strana bochníku musí zůstat v celku! Lze připravit i v troubě.

přidejte na:
Barbora Šumná

16. 08. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Roxana
dnes jsem koupila krásnou angl. slaninu a vyzkoušela recept, ať s tou či s tou, je výborný!
Přidané ingredience: anglická slanina,

27. 09. 2013, 14:32

Chybí obrázek
Při dalším grilování, nejprve vyzkouším tento recept

25. 12. 2014, 08:58

Chybí obrázek
je to velmi dobre

25. 11. 2015, 11:29

Chybí obrázek
velmi chutný a dobrý recept

15. 01. 2016, 11:03

Chybí obrázek
vyskúšané, vyborne

24. 03. 2016, 20:12

Chybí obrázek
je to vynikajuci napad, vyzera aj chuti vyborne

26. 10. 2016, 15:43

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.