Grilovaný sýrovo-slaninový pecen
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
15min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
296
kalorií
0.0g
cukrů
26.0g
tuků
15.0g
bílkovin
Příprava
Bochník chleba nařežeme příčně i podélně, aby se utvořily čtverce. Do nakrojených míst vložíme na plátky nakrájený sýr a slaninu. Horní stranu posypeme pažitkou, zabalíme do alobalu a vložíme na gril.
Tip k receptu
Pozor, nepřekrojte - spodní strana bochníku musí zůstat v celku! Lze připravit i v troubě.
Šéfredaktor16. 08. 2013
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: anglická slanina,
Roxana 27. 09. 2013, 14:32

heladon 25. 12. 2014, 08:58

palino 25. 11. 2015, 11:29

Svetlana 15. 01. 2016, 11:03

dušanka 24. 03. 2016, 20:12

majka 26. 10. 2016, 15:43

hanka 20. 09. 2019, 09:53
© 2022, Railsformers, s.r.o.