Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Herinkový salát s naloženými václavkami

Herinkový salát s naloženými václavkami

Obtížnost Čas přípravy
2h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 2h 30min
Nutriční hodnoty
712 kalorií 1.0g cukrů 56.0g tuků 55.0g bílkovin

Příprava

Haringy zbavíme kože i chrbtice a na 2 hodiny namočíme do studenej vody, ktorú párkrát vymeníme. Potom ich pokrájame a poukladáme do väčšieho pohára striedavo s vrstvami okorenených václaviek, posekanej cibule a olív. napokon zalejeme olejom a necháme odstať aspoň 24 hodín.

Bulb Tip k receptu

Výborne k pivu.


Jozef

06. 07. 2010, Recept navštíven: 2435x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
šalát vyzera zaujimavo

25. 08. 2016, 20:10

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšaný, chuťovo dobrý šalát

06. 02. 2017, 11:41

palino
Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobrý šalát

09. 03. 2017, 21:24

Přidat komentář

Facebook komentáře