Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Herinkový salát s naloženými václavkami

Herinkový salát s naloženými václavkami
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 2h 30min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 2h 30min , porce

712 kalorií, 1.0g cukrů, 56.0g tuků, 55.0g bílkovin

Příprava

Haringy zbavíme kože i chrbtice a na 2 hodiny namočíme do studenej vody, ktorú párkrát vymeníme. Potom ich pokrájame a poukladáme do väčšieho pohára striedavo s vrstvami okorenených václaviek, posekanej cibule a olív. napokon zalejeme olejom a necháme odstať aspoň 24 hodín.

Bulb Tip k receptu

Výborne k pivu.

Jozef

06. 07. 2010, Recept navštíven: 2159x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Herinkový salát s naloženými václavkami

Herinkový salát s naloženými václavkami

Haringy zbavíme kože i chrbtice a na 2 hodiny namočíme do studenej vody, ktorú párkrát vymeníme. Potom ich ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Herinkový salát s naloženými václavkami Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
šalát vyzera zaujimavo

25. 08. 2016, 20:10

Přidat komentář

Facebook komentáře