Hermelín s pivní cibulkou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
14min

Celkový čas

24min

Porce


Nutriční hodnoty

18 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Cibuli si nakrájíme na půlkolečka a osmažíme na oleji do lehce zlatavé barvy. Pak podlijeme pivem a vydusíme do sucha (můžeme také přidat lžičku cukru, aby cibule lépe zkaramelizovala). Krajíc chleba si překrojíme napůl a opečeme nasucho v toustovači. Hermelín rozkrojíme na půlku, poklademe osmaženou pivní cibulkou (můžeme také předtím půlky hermelínu lehce potřít chili pastou či omáčkou) a posypeme strouhankou smíchanou s nasekanou petrželkou. Položíme na chléb a dáme pod gril zapéci, dokud se hermelín nezačne rozpouštět. Naservírujeme ozdobené trsem polníčku a lžičkou brusinkového kompotu či omáčky.

Tip k receptu

Velmi vhodné k pivu a vínu, ale lze podávat i jako předkrm.

přidejte na:
Ajaja

05. 12. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrá pochuťka
katka16031 17. 01. 2017, 15:25
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
na rýchle zjedenie velmi dobré
palino 07. 06. 2017, 11:06
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
hermelín chutí skvele
Svetlana 04. 04. 2018, 22:37
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo výborne urobený hermelín aj s cibulkou
majka 16. 04. 2018, 21:08
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept
dušanka 22. 11. 2019, 21:06