Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hermelín s pivní cibulkou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
14min 24min
Nutriční hodnoty
18 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Cibuli si nakrájíme na půlkolečka a osmažíme na oleji do lehce zlatavé barvy. Pak podlijeme pivem a vydusíme do sucha (můžeme také přidat lžičku cukru, aby cibule lépe zkaramelizovala). Krajíc chleba si překrojíme napůl a opečeme nasucho v toustovači. Hermelín rozkrojíme na půlku, poklademe osmaženou pivní cibulkou (můžeme také předtím půlky hermelínu lehce potřít chili pastou či omáčkou) a posypeme strouhankou smíchanou s nasekanou petrželkou. Položíme na chléb a dáme pod gril zapéci, dokud se hermelín nezačne rozpouštět. Naservírujeme ozdobené trsem polníčku a lžičkou brusinkového kompotu či omáčky.

Bulb Tip k receptu

Velmi vhodné k pivu a vínu, ale lze podávat i jako předkrm.


Přidat na Pinterest
Ajaja

05. 12. 2010, Recept navštíven: 2002x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá pochuťka

17. 01. 2017, 14:25

Přidat komentář

Facebook komentáře