Hermelín s pivní cibulkou

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
14min

Celkový čas

24min

Porce


Nutriční hodnoty

18 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Cibuli si nakrájíme na půlkolečka a osmažíme na oleji do lehce zlatavé barvy. Pak podlijeme pivem a vydusíme do sucha (můžeme také přidat lžičku cukru, aby cibule lépe zkaramelizovala). Krajíc chleba si překrojíme napůl a opečeme nasucho v toustovači. Hermelín rozkrojíme na půlku, poklademe osmaženou pivní cibulkou (můžeme také předtím půlky hermelínu lehce potřít chili pastou či omáčkou) a posypeme strouhankou smíchanou s nasekanou petrželkou. Položíme na chléb a dáme pod gril zapéci, dokud se hermelín nezačne rozpouštět. Naservírujeme ozdobené trsem polníčku a lžičkou brusinkového kompotu či omáčky.

Tip k receptu

Velmi vhodné k pivu a vínu, ale lze podávat i jako předkrm.

přidejte na:
Ajaja

05. 12. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobrá pochuťka

17. 01. 2017, 14:25

Chybí obrázek
na rýchle zjedenie velmi dobré

07. 06. 2017, 09:06

Chybí obrázek
hermelín chutí skvele

04. 04. 2018, 20:37

Chybí obrázek
chuťovo výborne urobený hermelín aj s cibulkou

16. 04. 2018, 19:08

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.